Atcelts Enrikes Iglesiasa koncerts Rīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Apturēta biļešu tirdzniecība uz 5. decembrī Rīgā paredzēto spāņu popmūzikas dziedātāja Enrikes Iglesiasa (Enrique Iglesias) koncertu. Uzņēmuma "Biļešu serviss" mājas lapā publicēts paziņojums, ka biļetes uz koncertu vairs netiek tirgotas.

Bija plānots, ka mūziķis Latvijā ieradīsies "All the Hits Live" pasaules koncertturnejā un izpildīs savus slavenākos hitus. To vēstīja koncertaģentūra "ART BG".

Interesanti, ka paša mūziķa oficiālajā mājaslapā nekāda informācija par izziņoto koncertu un citiem "ART BG" izziņotajiem Iglesiasa koncertiem šajā reģionā nav publicēta.

"Biļešu serviss" lapā publicēts paziņojums: "Biļešu tirdzniecība uz šo pasākumu ir apturēta. Biļešu īpašniekiem, kuri biļetes iegādājušies interneta veikalā, līdz 15. novembrim tiks nosūtīta papildināta informācija e-pastā, kā arī tā tiks publicēta www.bilesuserviss.lv."

Latino popzvaigzne Enrike Iglesiass Latvijas publikai jau labi pazīstams. Nesenākais viņa koncerts Ledus pilī notika ap šo pašu laiku decembrī 2014. gadā. Arī 2009. gadā viņa koncerts Rīgā bija izpārdots.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu