"Accenture" apmācīs vairāk nekā 100 cilvēku karjeras sākšanai IT nozarē

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters / Scanpix

Informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmums "Accenture" ziemā plāno apmācīt vairāk nekā 100 cilvēku karjeras sākšanai IT nozarē, aģentūru LETA informēja "Accenture" pārstāve Sanita Kalve.

Uzņēmums aicina pieteikties ziemas IT mācībām un praksei "Accenture bootcamp", lai vienas līdz četru nedēļu laikā apgūtu IT pamatzināšanas un iemaņas karjeras sākšanai. 

Kalve norādīja, ka ziemā uzņēmums sniedz iespēju pieteikties dažādiem mācību kursiem, lai ikviens varētu atrast sev noderīgu apmācību programmu - gan cilvēki ar IT zināšanām, gan tie, kuru spēcīgā puse ir matemātika vai svešvalodas.

Mākoņskaitļošanas automatizācijas mācībās būs iespēja uzzināt par dažādām mākoņplatformām un automatizācijas iespējām, bet testēšanas automatizācijas mācībās varēs iegūt praktisku pieredzi programmatūras testēšanā. Savukārt robotikas procesu automatizācijas un virtuālo aģentu apmācībās būs iespēja apgūt pamatus, lai nākotnē, pilnveidojot zināšanas, varētu kļūt par speciālistiem, kas rada robotus un strādā ar mākslīgā intelekta risinājumiem.

Ziemas "Accenture bootcamp" apmācību sezonā plānotas arī "Java", SAP, "Oracle" un projektu vadītāja asistenta mācības.

Kalve atzīmēja, ka pirmās ziemas sezonas IT apmācības sāksies 20.janvārī un ilgs līdz martam.

Viņa skaidroja, ka "bootcamp" apmācības ir daļa no uzņēmuma personāla atlases programmas, un pēc tām sekmīgākie dalībnieki iegūst sertifikātu un apmaksātu praksi "Accenture". Lielākā daļa no praktikantiem kļūst par uzņēmuma darbiniekiem. Mācības ir pietuvinātas ikdienas darbam projektos, un to laikā dalībnieki apgūst gan praktiskas, gan teorētiskas zināšanas un iemācās strādāt komandā. Apmācības sniedz iespēju strādāt IT nozarē un turpināt darbu starptautiskā uzņēmumā. Mācības ir bezmaksas.

Lai pieteiktos ziemas IT apmācībām, ņemot vērā izvēlēto tēmu, ir nepieciešamas pamatzināšanas par WEB tehnoloģijām un programmēšanas teoriju, izpratne par OOP konceptu, spēja uzrakstīt vienkāršu SQL. Lai pieteiktos IT konsultāciju apmācībām, tiks vērtēta pretendentu spēja analītiski domāt un motivācija mācīties, kā arī nepieciešamas labas "MS Office" zināšanas, spēja strādāt ar informāciju un datiem, darboties patstāvīgi un komandā. Visas apmācības notiek angļu valodā.

"Accenture" programmēšanas apmācības un praksi organizē vairāk nekā desmit gadus.

LETA jau ziņoja, ka "Accenture" apgrozījums Latvijā finanšu gadā, kas ilga no 2017.gada 1.septembra līdz 2018.gada 31.augustam, bija 79,6 miljoni eiro, kas ir par 35% vairāk nekā iepriekšējā gadā, bet uzņēmuma peļņa bija 7,03 miljoni eiro.

"Accenture" ir starptautisks vadības konsultāciju, tehnoloģisko pakalpojumu un ārpakalpojumu uzņēmums. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 477 000 cilvēku, tostarp Latvijā strādā 1600 cilvēku. Uzņēmums apkalpo klientus vairāk nekā 120 pasaules valstīs. "Accenture" Latvijas filiāle ir dibināta 2002.gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu