Jaunieši izskaidro vārdu "haips" un "fleksēt" nozīmi (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Rojs Rodžers
Rojs Rodžers Foto: Lauris Vīksne

13. novembrī eksperimentālā satura platformā “16+” publicēta jaunā šova “Interneta akadēmija” otrā sērija. Sākot ar otro epizodi, šovam pievienojusies jauna varone – Lidijas kundze ar jaunu uzdevumu “Paskaidro nepaskaidrojamo jeb izglāb Lidijas kundzi”. Jaunajiem interneta censoņiem Lidijai jāskaidro jauniešu slenga vārdi. Šajā epizodē Lidija uzzina, ko nozīmē dope, haips, fleksēt un citi aktuāli, bet vecākam cilvēkam ne vienmēr saprotami vārdi.

Otrajā epizodē Betas komandā spēlē latviešu "Instagram" un YouTube zvaigzne Niklāvs un dziedātāja Patrisha, kura ir pirmā un pagaidām vienīgā latviešu dziedātāja, kura noslēgusi līgumu ar “Universal Music Group”. Savukārt Kristiānas komandā spēlē interneta personība Alishuks M un Veits, kurš daudziem zināms kā aizkadra darbonis podkāstā “Pēdējā pilīte”.

Arī šoreiz noskaidrojam interesantus faktus par dalībniekiem. Skatoties šovu, noskaidrosiet, kuram no viņiem oficiālais e-pasts joprojām ir inbox.lv, kā arī kurš aplikācijā Shazam meklē 2002. gada poproku. Jauniešu valodas labirintu skaidrotāji un paaudžu plaisas mazinātāji uzdevumā “Paskaidro nepaskaidrojamo jeb izglāb Lidijas kundzi” būs Niklāvs un Veits, tomēr abiem neveicās vienlīdz labi.

Pirmajā sērijā ceļojošo kausu ieguva Kristiānas komanda. Vai otrajā cīņā Betas komanda spēja izlīdzināt rezultātu? Skaties otro epizodi!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu