Nepatīkams starpgadījums Pārdaugavā - autovadītājs uzbrauc sirmgalvei ar bērniem (9)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ceturtdien, 14. novembrī, Rīgā autovadītājs Altonavas un Ojāra Vācieša ielas krustojumā uzbrauca pusaudzei un seniorei, kas tajā brīdī pāri ielai stūma bērnu ratiņus, ziņo LNT raidījums "Degpunktā".

Par negadījumu ātrajai medicīniskajai palīdzībai ziņojis pats negadījumā iesaistītais automašīnas "Škoda" vadītājs. Vīrietis paziņojis, ka pašam ar veselību viss ir kārtībā, bet norādījis, ka kundzei un bērniem pēc iespējas ātrāk nepieciešama palīdzība. 

Notikuma vietā nekavējoties ieradās ātrā palīdzība. Ieradās arī kundzes un bērnu radinieki, kuri kopā ar cietušajiem iekāpa ātrās medicīniskās palīdzības mašīnā, lai morāli atbalstītu cietušo. 

Sirmajai kundzei tika konstatēta gūžas trauma un viņa ir nogādāta slimnīcā. Negadījumā cietušie bērni palika notikuma vietā kopā ar radiniekiem.

Automašīnas "Škoda" vadītājs stāsta, kā noticis negadījums. Viņš esot griezies no Altonavas ielas uz Ojāra Vācieša ielu un nav pamanījis tobrīd ceļu šķērsojošo pusaudzi un kundzi, kas stūma bērnu ratiņus. Viņš centies bremzēt, bet bez panākumiem. Kundze pēc trieciena nokrita uz zemes un kritienā apgāza bērnu ratiņus. 

Policija šobrīd cenšas noskaidrot vai sieviete ar bērniem minētajā vietā drīkstēja atrasties uz brauktuves un cik liela daļa no atbildības būs jāuzņemas šoferim. 

Noskaties sižetu. 

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu