“Nezināmi indivīdi” pavēlējuši jūras spēku virsniekiem izdzēst NLO pierādījumus (11)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X

Jūras spēku virsnieki, kuri 2004. gadā saskārās ar NLO, saka, ka īsi pēc notikuma pie viņiem vērsušies “nezināmi indivīdi” un likuši izdzēst iegūto informāciju un videomateriālus.

Kā vēstīts izdevumā “Popular Mechanics”, 2004. gada novembrī vairākas dienas jūras spēku piloti, lidojot ar 160 km/h lielu ātrumu, saskārās ar dīvainiem radara signāliem no kāda objekta debesīs.

Signāli bija nevienmērīgi un atšķīrās no signāliem, kurus izdala zināmie lidaparāti. Jūras spēki tad gaisā palaida iznīcinātājus, lai tie novērotu dīvaino objektu. Vienam pilotam izdevās uzņemt miglainu, melnbaltu video, kuru valdība līdz ar vēl diviem video padarīja publisku tikai 2017. gadā.

Nesen ar izdevuma “Popular Mechanics” žurnālistiem piekrita aprunāties pieci jūras spēku veterāni par to, kas toreiz notika.

Dīvainie radara signāli nāca no objekta, kas strauji mainīja augstumu, brīžiem lidojot 24 kilometru augstumā, bet brīžiem “karājoties” uz vietas 9 kilometru augstumā. NLO jeb nezināmam lidojošam objektam nav noteikti jābūt citplanētiešu kosmosa kuģim, tomēr šis objekts, kā atzina veterāni, bija patiešām dīvains. Tam bija fosforisks spīdums un tas strauji lidinājās dažādos virzienos, tāpēc tam tika iedots nosaukums “Tik Tak”.

Viens no veterāniem atcerējās, ka neilgi pēc šo dīvaino radio signālu ierakstīšanas, ar helikopteru pie viņa ieradās divi nezināmi cilvēki, kuriem bija augstāka militārā pakāpe nekā viņam, un pavēlēja atdot visus ierakstus viņiem, kā arī izdzēst tos no jebkuras ierīces, kur tie ir saglabāti.

Līdzīgi bija arī ar aviācijas tehniķi, kurš apgalvoja, ka viņa komandieris un vēl divi nepazīstami cilvēki likuši viņam atdot cietos diskus no lidaparāta.

Tomēr detaļas par to, kas notika 2004. gadā joprojām ir neskaidras.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu