Taps realitātes šovs par Kristīnes Virsnītes un viņas ģimenes piedzīvojumiem Āfrikā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Daudzi teiks, ka viņi ir traki, jo uz diviem mēnešiem burtiski atmet visam ar roku un dodas izaicinošā avantūrā uz Āfriku, turklāt kopā ar diviem maziem bērniem. Citi ne bez ironijas uzlielīs viņu drosmi mērot 15 tūkstošus kilometru bīstamā apvidū, šaurā, pašu rokām gatavotā mājiņā uz riteņiem! Jā, Virsnīši ir tieši tik dulli un drosmīgi, lai dotos pavisam neprātīgā un izaicinošā avantūrā. Vēl vairāk – gluži kā musketieri viņi piedzīvojumos metas visi kopā! 

Iemīļotā TV personība Kristīne Virsnīte kopā ar vīru, populāro ēdienu blogeri Kasparu Virsnīti un abu bērniem Amēliju un Kuki, ir devušies aizrautīgā divu mēnešu piedzīvojumā Rīga – Dakāra – Rīga. Turklāt viņu dēkām un ikdienai varēs sekot līdzi arī “Helio Media” veidotajā realitātes šovā “Virsnīši Āfrikā”, kas jau pavisam drīz pēc viņu atgriešanās būs skatāms lietotnē “Shortcut” un piedzīvojumu kanālā 360TV!

“Ir tik viegli atrast argumentus, kāpēc kaut ko nedarīt! Taču mēs vēlamies, lai cilvēki uzdrošinās doties ceļojumos kopā ar bērniem, iziet ārpus ierastajām tūristu vietām un ierauga pasauli tādu, kāda tā ir – kultūru, ēdienus, cilvēkus un arī sevi, jo jaunos piedzīvojumos mēs sevi sastopam visciešāk.

Mēs tik ļoti gribam parādīt, ka drīkst ceļot un izzināt pasauli arī tad, ja bērniem ir skola vai bērnudārzs, jo iespējams mācīties attālināti un esam pārliecināt – viņi daudz vairāk iegūst, redzot pasauli!

Vēlamies atklāt, ka piepildīt savus sapņus ir iespējams – ir vien jāuzdrošinās un jārīkojas!” - par savu mūža drosmīgāko ekspedīciju un arī jauno realitātes šovu “Virsnīši Āfrikā” saka Kristīne Virsnīte.

Tik daudzi baidās doties uz Āfriku, jo tā ir tik citāda un par to tiek runāts kā par nedrošu vietu – taču, vai tā patiesi ir? Skatītājiem būs iespēja vairāku sēriju garumā sekot līdzi Virsnīšu ģimenes piedzīvojumiem visa ceļojuma laikā un uzzināt to, kā ģimene ar māju uz riteņiem redz Āfriku. Kā tur pārvietojas, dzīvo un veido savu ikdienu.

Kopā ar Virsnīšiem skatītāji varēs satikt vietējos iedzīvotājus, atklāt viņu ikdienu, kultūru, gatavot kopīgas maltītes un uzzināt, kā norit dzīve un tiek audzināti bērni šajā valstī.

Lutināti noteikti tiks arī neprastu dabasskatu cienītāji – būs gan dēkas tuksnesī, gan iespēja iepazīt brāzmaino okeānu un mītiem apvītos kalnus.

Virsnīši ceļojumā dosies Kaspara rokām gatavotā mājā uz riteņiem, kas kalpos ne tikai kā guļvieta, bet arī virtuve un kuru uz Āfriku vedīs jaudīgs džips. Drosmīgās ģimenes pirmā pieturvieta būs Maroka – valsts, kur Virsnīši atgriežas vēl un vēl, jo tā pārsteidz ar neparasto dabu, cilvēkiem un tik gardo ēdienu. Tālākais ceļš vedīs uz Mauritāniju, kur viņi viesosies pirmo reizi un iecerējuši izpētīt gan tuksnesi, gan garāko Āfrikas vilcienu līniju, kas no Mauritānijas vidienes uz Rietumu krastu ved dzelzs rūdu.

Galamērķis dullajai ekspedīcijai ir Senegāla,

kur ģimene sagaidīs 2020. gadu un, izbaudījuši baltās smilšu pludmales, priecājušies par rozā ezeru un lutināti ar Āfrikas iedzīvotāju viesmīlību, būs gatavi uzsākt ne mazāk jestru mājupceļu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu