Galkins atļaujas jokot par cenzūru Krievijā, nokļūst varasiestāžu redzeslokā (28)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Maksims Galkins
Maksims Galkins Foto: Ekrānuzņēmums

Krievijas humorists un šovmenis Maksims Galkins savā nesenākajā stāvizrādē Novosibirskā sarīkoja “politiskās satīras minūti”, neglaimojoši jokojot par Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu un uzsverot, ka Krievijas televīzijas kanālos valda cenzūra. Tagad viņa priekšnesumu izskata ētikas komisija.

“Bet Putinam jau ar mums ir garlaicīgi. Saprotiet, mums ir problēmas, mums pensijas nav pietiekamas, vēl šis tas ir nepareizi. Arī ar pasaules līderiem viņam garlaicīgi – viņi ir naivi ļaudis, mainās ik pēc četriem gadiem. Bet viņš domā citā mērogā… Viņš jau domās Marsu iekaro. Mēs šeit čīkstam par to, “kā mums dzīvot tālāk”, bet viņš tur: “Pacietieties, savelciet jostas.” Un mēs visu savelkam – daži ap vidukli, citi ap kaklu,” savas uzstāšanās laikā klāstīja Galkins.

Tāpat Galkins paspēja pajokojot gan par Krievijas cenzūru televīzijā, paziņojot, ka  "atgriezušies padomju laiki vārda vissliktākajā nozīmē", gan Ukrainu, norādot, ka Krievijā televīzijā stāsta tikai par notikumiem Ukrainā. 

Lai gan sociālajos tīklos šādi humorista joki tik atbalstīti, viņu skarbi kritizēja domes pārstāvji, it īpaši deputāts no Liberāldemokrātiskās partijas Dmitrijs Saveļjevs, kurš Galkina runu nosauca par “apvainojumu tautiešiem”.

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu