Ozols pirms lielkoncerta laiž klajā jaunu video "Mūžība"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ozols
Ozols Foto: publicitātes

Dažas dienas pirms 23. novembrī Dzelzcela muzejā gaidāmā lielkoncerta, reperis Ozols laiž klajā pēdējo singlu un video no albuma "Neona pilsēta". 

2019. gada novembrī aprit viens gads kopš ir iznācis Ozola pēdējā laika skaļākais albums “Neona pilsēta”. Albumā ir iekļauti tādi singli kā “Stils”, “Personības rekords”, "Nekad”, "Zapte" u.c. Albums ir saņēmis "Zelta mikrofona" gada balvu nominācijā “Labākais hiphopa albums 2018”, kā arī bija pamanīts un nominēts starp desmit labākajiem albumiem “Austras balvā”.

“Šis ir albums pie kura strādāja tie, kas savu darbu mīl un dara to profesionāli - sākot ar  noformējumu, klipiem, skaņu un saturu. Ieraksts noslēdzas ar diezgan zīmīgu dziesmu “Mūžība”, kas “ceļotājus” aizved līdz zināmam galam. Pirms novembra koncerta bija vēlme noslēgt šo ierakstu arī ar “lielu” video, es ļoti ceru, ka mums tas kopā ar Andreju izdevās. Šis piedzīvojums noteikt mums bija īpašs," tā Ozols.

Ozols
Ozols Foto: publicitātes

Video klipa autors ir Andrejs Skurjats vai Dree (“Brothelab”), kas ir autors arī tādiem zīmīgiem video kā “Stils”, “Superhaips", Carnival Youth dziesmai “Desktop” u.c. 

Noskaties video.

Šīs nedēļas nogalē, 23. novembrī Dzelzcela muzejā ir paredzēts Ozola vienīgais rudens/ziemas koncerts “Neona pilsētas – sāgas noslēgums”.

Pēdējās simts biļetes vēl pieejamas “Biļešu servisa” kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu