Bunkus ģimene par cieņas aizskaršanu iesūdzējusi Gobzemu tiesā (25)

CopyLinkedIn Draugiem X
Deputāts Aldis Gobzems
Deputāts Aldis Gobzems Foto: Ieva Ābele, Saeima

Nogalinātā advokāta Mārtiņa Bunkus ģimenes locekļi par goda un cieņas aizskaršanu no Saeimas deputāta Alda Gobzema divās tiesvedībās kopumā prasa 110 000 eiro lielas kompensācijas, vēsta Panorāma.

“Pirms divām nedēļām tiek nošauta valsts amatpersona, kas ir visiem zināms bandīts,” tā par nogalināto Mārtiņu Bunku pagājušā gada 13.jūnijā LTV raidījumā “Tieša runa” teica tobrīd vēl “KPV LV” deputāta un premjera amata kandidāts Aldis Gobzems.

Šis ir viens no izteikumiem, par ko Bunkus ģimenes locekļi Gobzemu iesūdzējuši tiesā, prasot no deputāta 100 tūkstošus eiro.

Otrā gadījumā Gobzemu tiesā atsevišķi iesūdzējis Mārtiņa Bunkus brālis Kaspars Bunkus, prasot kompensācijā 10 000 eiro. 

Šajā lietā atbildētājs ir arī izdevniecība “Dienas Bizness”, kas publicēja Gobzema izteikumus. Gobzems intervijā laikrakstam uzsvēra, ka Mārtiņa Bunkus brālis Kaspars Bunkus ir bijis Valsts ieņēmumu dienesta amatpersona un ir izmantots dienesta stāvoklis, lai piedāvātu uzņēmējiem sakārtot problēmas ar VID, pretī prasot samaksu.

Spriedumu šajā lietā tiesa paziņos 20. decembrī. Savukārt pirmajā lietā par 100 000 eiro kompensāciju iztiesāšana vēl turpinās.

Komentāri (25)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu