Sociālie tīkli burbuļo par Trampa pierakstiem (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Donalds Tramps
Donalds Tramps Foto: SIPA/Scanpix

Mūsdienās ASV prezidents no preses fotogrāfu objektīviem nevar paslēpties nekur. Tā gadījies ar Donaldu Trampu, kura runas pieraksti tika šādi iemūžināti un no visām pusēm apspriesti sociālajos tīklos.

Impīčmenta izmeklēšanā tika aizvadīta vēl viena spraiga diena. Pirms doties iepriekš plānotā vizītē uz Teksasu, Tramps Baltā nama dienvidu zālājā runāja ar žurnālistiem. 

Sakāmais bija pierakstīts uz lapiņas, kuru viņš turēja rokās.

Foto: SIPA/Scanpix

"Es neko negribu, es neko negribu," vēsta pirmās divas rindiņas. "Es negribu nekādu quid pro quo."

Trampa pirksts aizsedz nelielu daļu teksta, bet domājams, ka turpinājumā rakstīts: "Pateikt Zelenskim, lai dara to, kas ir pareizi. Šis ir ASV prezidenta pēdējais vārds."

Ukrainas prezidenta Volodimira Zelenska uzvārds uzrakstīts nepareizi.

Foto: SIPA/Scanpix

Tramps citēja daļu no ASV vēstnieka Eiropas Savienībā Gordona Sondlanda liecības par 9.septembrī notikušu sarunu Trampa un Sondlanda starpā, vēsta raidorganizācija CBS. Tā bija diena, kad ASV Pārstāvju palātas Izlūkošanas komiteja uzzināja par anonīmu trauksmes cēlēja ziņojumu, kas ir pamatā pašlaik notiekošajai impīčmenta izmeklēšanai.

Trauksmes cēlēja ziņojumā norādīts uz Trampa mēģinājumiem ietekmēt Ukrainu, lai gūtu priekšrocību 2020.gada ASV prezidenta vēlēšanās.

Kā jau varēja gaidīt, zīmīte nepaslīdēja garām nepamanīta sociālajos tīklos.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu