Metālisti "Sanctimony" pirms jubilejas koncerta piedāvā jaunu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Sanctimony"
"Sanctimony" Foto: publicitātes

Šo sestdien, 23. novembrī, klubā "Melnā piektdiena" grupas "Sanctimony" 25 gadu jubilejas koncerts, kurā izskanēs grupas daiļrade no deviņdesmitajiem līdz mūsdienām. Koncertā tiks spēlētas dziesmas arī no šobrīd topošā jaunā albuma. Noklausies jaunā albuma pirmo vēstnesi "Demons Ahead".

Pašmāju skatuves enerģiskākā grupa, kas savu muzikālo karjeru sākusi 1994. gadā. Sākotnēji death metal žanrā, laika gaitā muzicēšanas stils transformējies uz to, kāds tas ir šobrīd – enerģisks death'n'roll. Grupas kontā seši albumi, viens EP, vairākas pašmāju metālmūzikas gada balvas un enerģiska koncertēšana gan Latvijā, gan ārpus tās robežām.

Jaunā dziesma „Demons Ahead” ir jaunākais grupas ieraksts, kurš veikts „Voxell Studio” grupas ilggadējā sadarbības partnera Sergeja Laletina vadībā.

Noklausies.

Dziesma stāsta par cilvēka iekšējiem pārdzīvojumiem un cīņām, un nespēju pretoties saviem dēmoniem. Lai arī dziesmas pirmsākumi meklējami jau 2008. gadā, tā tika reanimēta un pabeigta tikai šogad pēc tam, kad grupā atgriezās tās ilggadīgais ģitārists Jānis Aizkalns.

Jubilejas koncerta programmā, kuras garums būs aptuveni divas stundas, izskanēs grupas muzikālās daiļrades dažādie posmi un zelta fonds, viesi un pārsteigumi. Gan muzikāli, gan tehniski. 

“Divdesmit pieci ir tikai vienreiz mūžā, jānosvin krietni, smagi un skaļi. Un pārsteigumi vēl būs,”

bilst grupas mūziķi.

"Sanctimony"
"Sanctimony" Foto: No personīgā arhīva

Grupas sastāvā – Jānis Boļšaks (balss), Viesturs Grīnbergs (ģitāra), Denis Denisenko (bass), Jānis Aizkalns (ģitāra), Jēkabs Zemzaris (bungas).

Kluba durvis vaļā no plkst. 18, koncerta sākums plkst. 19. Uz skatuves pasākuma viesi - grupa “Flaying”, „Rebel Riot”, „Terror Activator” un noslēgumā jubilāri – "Sanctimony".

Biļetes iepriekšpārdošanā interneta vietnē ticketshop.lv vai koncerta dienā kluba kasē.

Lasi interviju ar grupu šeit.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu