Balcers turpina savu rezultativitātes sēriju AHL čempionātā

CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: bellevillesens.com

Rūdolfs Balcers atzīmējies ar rezultativitāti arī ceturtajā Amerikas hokeja līgas (AHL) čempionāta spēlē pēc atgriešanās laukumā. 

Latvijas uzbrucēja pārstāvētā Belevilas "Senators" komanda ar 6:3 apspēlēja Bingemtonas "Devils" hokejistus. 

Balcers izcēlās ar rezultatīvu piespēli pirmajā trešdaļā, kad vairākumā asistēja partnerim, kurš tobrīd panāca izlīdzinājumu - 1:1.

Balcers izpildīja divus metienus pa vārtiem un maču pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.  

Viņš šosezon AHL čempionātā četrās spēlēs guvis trīs vārtus un veicis divas rezultatīvas piespēles, ar punktiem atzīmējoties visos mačos. 

Pastāv liela varbūtība, ka Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Otavas "Senators" tuvākajā laikā varētu izsaukt latviešu hokejistu atpakaļ uz galveno komandu. 

Balcers pagājušajā sezonā debitēja NHL, kopumā aizvadīja 36 spēles, guva piecus vārtus un veica deviņas rezultatīvas piespēles, bet AHL 43 mačos viņš izcēlās ar 31 punktu (17 vārti + 14 piespēles).

Pie rezultatīvas piespēles tika arī Ņikita Jevpalovs, kurš palīdzēja Lavālas "Rocket" mājās ar rezultātu 6:4 pārspēja Utikas "Comets".

Jevpalovs rezultatīvi piespēlēja komandas trešo vārtu guvumā, reizi meta pa vārtiem un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderību +2.

Tikmēr neveiksmi piedzīvoja Springfīldas "Thunderbirds", kas mājās ar 2:4 piekāpās Vilksas-Bāras/Skrentonas "Penguins". Zaudētāju rindās spēlēja Rodrigo Ābols, kurš ar rezultatīvām darbībām neizcēlās, spēli noslēdzot ar negatīvu lietderību -2.

Visbeidzot pie panākuma tika Klīvlendas "Monsters", kas mājās ar 3:0 (0:0, uzvarēja Čikāgas "Wolves". Klīvlendas vienības rezervē šoreiz palika Matīs Kivlenieks.

No latviešu pārstāvētajām komandām Austrumu konferencē Toronto "Marlies" (Kristiāns Rubīns) ar 25 punktiem 16 spēlēs ieņem otro vietu, "Rocket" ar 25 punktiem 20 mačos ierindojas ceturtajā pozīcijā, bet "Monsters" ar 22 punktiem 19 dueļos ieņem sesto pozīciju. Šāda pati statistika ir arī "Thunderbirds", kas atrodas vietu zemāk. Tikmēr "Senators" ar 19 punktiem 18 spēlēs ir 13.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu