Pēc 23 ēterā pavadītiem gadiem Andris Auzāns atvadās no LNT skatītājiem (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Andris Auzāns
Andris Auzāns Foto: LNT

Pēc 23 "LNT Ziņu" ēterā pavadītiem gadiem otrdien, 26. novembrī, no skatītājiem atvadījās ziņu diktors Andris Auzāns. "Šī ir mana pēdējā ziņu pārraide LNT kanālā," skatītājus uzrunāja Auzāns.

"Ļoti ceru, ka mūsu klātbūtne Latvijas vēsturē nozīmīgākajos un spraigākajos notikumos un mūsu ziņu stāsti 23 gadu garumā ļāvuši jums pašiem kļūt ne vien par notikumu aculieciniekiem, bet arī pašiem spriest, vērtēt un domāt," tā LNT veterāns Auzāns. 

"Mani 23 gadi kopā ar LNT - televīziju no sirds - ir bijuši aizraujoši, jautri un jaunumu kāres piepildīti. Paldies, ka skatījāties!" skatītājiem pateicās ziņu diktors.

Ziņas par to, ka Auzāns atstās amatu, parādījās neilgi pēc vēsts, ka tiks likvidēts kanāls LNT.

Kompānija paplašināšot kanāla TV3 piedāvāto ziņu apmēru, pārnesot lielāko daļu no LNT ziņu dienesta radītā satura. Mediju grupa veidos arī vienotu ziņu dienestu. 

Jau vēstīts, ka "All Media Baltics" sākta darbinieku atlaišana.

LNT rīta informatīvā raidījuma "900 sekundes" producente Dana France apstiprināja, ka ar piektdienu darba attiecības ar uzņēmu ir pārtrauktas.

"Darbs uzteikts bez pamatojuma un bez paskaidrojumiem," uzsvēra France, piebilstot, ka ir izmaksāta atlaišanas kompensācija.

France pauda, ka, viņasprāt, uzņēmuma vadībai gan būtu jāsniedz paskaidrojumi par darba attiecību pārtraukšanas iemesliem.

Aģentūrai LETA arī zināms, ka darba attiecības izbeigtas ar ilggadējo LNT ziņu raidījumu vadītāju Ilzi Dobeli.

Moderatora pienākumus beigs pildīt arī Ivo Goldmanis. Viņš aģentūrai LETA sacīja, ka moderatora darbs medijā viņam nav bijis vienīgais, un TV ekrānos viņš parādījās ļoti reti. Līdztekus minētajam amatam viņš LNT veidojis ārzemju ziņas.

No nākamā gada arī ilggadējais TV3 žurnālists Jānis Eglītis pārtrauks darbu kanālā, Eglītis pavēstījis savā "Twitter" kontā. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu