Tu esi gudrs, bet neesi vieds

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

TVNET turpina raidījumu ciklu "Dziesma pēc dziesmas", aicinot pašmāju mūziķus atklāt sava jaunākā albuma dziesmu tapšanas stāstu un vēstījumu. Šoreiz grupas "Laime pilnīga" mūziķi Ervīns Ramiņš un Mārcis Vasiļevskis apsprieda visas albuma "Atoms" dziesmas vienu pēc otras, atklājot par tām interesantus faktus. 

Minialbumā "Atoms" iekļautas piecas dziesmas latviešu valodā. 

"Albuma vēstījums ir par to, ka šajā pasaulē viss ir saistīts, mēs visi esam savienoti, un katra mūsu darbība un izvēle ietekmē pilnīgi visu, kas mums apkārt," skaidro grupas solists Ervīns Ramiņš. 

Viņš turpina: "Tā ir nepārtraukta savstarpējā mijiedarbība, starp mums grupā, tāpat ar mūsu muzikālajiem viesiem, un jebkuru personu un priekšmetu uz zemes. Mēs esam viens - daudzi atomi, vienots veselums. Viens. Katru reizi, kad muzicējam, mums tas sanāk savādāk līdz pat mūsu smalkākajai daļiņai, jo katru reizi ir citas vibrācijas, frekvences un sajūtas, līdz ar to rezultātam vienmēr ir mainīgs ietvars. Šajā albumā nolēmām ar to paspēlēties vēl vairāk un nolēmām sadarboties vēl ar citiem mūziķiem.”

Albums ierakstīts un apstrādāts "Wolk Recording Studios" kopā ar skaņu inženieri Aleksandru Volku.

Grupa "Laime pilnīga" ir Ervīns Ramiņš (vokāls), Mārcis Vasiļevskis (ģitāra), Jānis Olekšs (basģitāra) un Elvijs Mamedovs (bungas).

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Gints Bāliņš, Viktors Devjatovs, un Krista Garanča. 

Foto: #SIF_MAF2019
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu