Trampa impīčmenta lietā liecinājušo vēstnieku apsūdz seksuālā uzmācībā (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Gordons Sondlends
Gordons Sondlends Foto: SIPA/Scanpix

Trīs sievietes seksuālā uzmācībā apsūdzējušas ASV vēstnieku Eiropas Savienībā Gordonu Sondlendu, vēsta Lielbritānijas raidorganizācija BBC.

Par Sondlenda nepieņemamo uzvedību raksta ASV izdevumi “Portland Monthly” un “ProPublica”, norādot, ka šīs apsūdzības attiecas uz laiku pirms Sondlends bija kļuvis par vēstnieku.

Apsūdzības saistāmas ar laika periodu, kad Sondlends ASV pilsētās Portlendā un Sietlā strādāja pie jaunu viesnīcu attīstības projektiem.

Sondlends viņam adresētās apsūdzības noliedzis, paužot viedokli, ka pret viņu notiek vēršanās saistībā ar viņa sniegtajām liecībām ASV prezidenta Donalda Trampa impīčmenta lietā.

Sievietes norāda, ka viņas ar Sondlendu saistījušas profesionālas attiecības, tomēr Sondlends aktīvi izrādījis arī pastiprinātu seksuālu interesi par šīm sievietēm, mēģinājis viņas noskūpstīt, aizticis un piedāvājis nodarboties ar seksu apmaiņā pret karjeras vai uzņēmējdarbības izaugsmes veicināšanu.

Kad sievietes Sondlendu atraidījušas, viņa attieksme esot strauji mainījusies, viņš kļuvis rupjš un atkāpies no saviem solījumiem palīdzēt profesionālajā jomā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu