Sipeniece, Florence, Reiniks: filmas "Jaungada taksometrs 2" aktieri līksmo ballītē (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Ceturtdien, 28. novembrī, filmas “Jaungada Taksometrs 2” varoņi jau laicīgi sāka svinēt Jauno gadu, līksmojot kopīgā burziņā. 

Jau vēstīts, ka pērnā gada nogalē debitējusī komēdija “Jaungada taksometrs” sasniegusi lielu skatītāju atsaucību un dzīvu ieinteresētību visā Latvijā, pulcējot kinoteātros vairāk kā 50 000 skatītāju skaitu. Pateicoties filmas idejas potenciālam un atsaucoties skatītāju vēlmēm, filmas veidotāji veido tās turpinājumu “Jaungada taksometrs 2”, kas mūsdienu Latvijas oriģinālā kino vēsturē ir pirmais gadījums.

Režisora Māra Martinsona “Jaungada taksometrs 2” būs romantiska, pozitīva komēdija, krāsaina, svētku atmosfēras caurstrāvota. Skatītājam, kas būs redzējis pirmo filmu, tā būs patīkama atkalredzēšanās, bet tiem, kas redzēs pirmo reizi - emocionāla iepazīšanās ar svētku filmas pasauli un varoņiem, kuru, vienreiz ieraudzījis, gribēsies piedzīvot vēl un vēl. Filmas pamatideju filmā vēsta viens no varoņiem: “Dzīve ir jāņem tāda, kāda tā ir” bez obligāti pieņemtajām jaunā gada apņemšanām.”

“Jaungada taksometrs 2” galvenajās lomās - Lauris Reiniks, Anete Krasovska, Baiba Sipeniece - Gavare, Viesturs Krauze, Nauris Brikmanis, Andris Bulis, Zane Dombrovska, Anna Lieckalniņa un Kozmens.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu