Troļļošana LEGO gaumē jeb dāņu versija par Tesla Cybertruck

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Facebook/LEGO

22.novembrī Tesla Motors vadītājs Īlons Masks savu jaunāko elektroauto - pikapu Cybertruck. Kopš prezentācijas auto kļuvis par interneta sensāciju gan izskata, gan prezentācijas laikā notikušā misēkļa dēļ. Tagad par to uzjautrinājusies arī kompānija LEGO,

LEGO ievietoja bildi savā Facebook lapā, kurā redzams no LEGO klucīšiem salikts pelēks, četrkantīgs auto, kas pēc attēla kompozīcijas ļoti atgādina Tesla Cybertruck publicitātes foto. 

Bildes aprakstā kompānija ir ierakstījusi: "Pikapu evolūcija ir klāt. Garantēta triecienizturība."

Jau vēstīts, ka Tesla prezentācijā gadījās arī kāds misēklis, kad izrādījās, ka "necauršaujamā" spēkrata durvju stiklu iespējams sabojāt ar parastu metāla bumbu.

Tesla Motors vadītājs norādīja, ka Cybertruck korpuss veidots no nerūsējošā tērauda sakausējuma, kas izmantots arī SpaceX kosmisko raķešu izgatavošanā. Demonstrācijā auto durvis tika dauzītas ar veseri, kā arī Masks norādīja uz vietu, kur tās apstādinājušas 9mm kalibra pistoles lodi.

Mašīnas sānu logi turpretī izrādījās, ka nav ne tuvu tik izturīgi. Kad vienā no tiem ar spēku tika mesta metāla bumba, stiklam tika izdarīti pamatīgi bojājumi.

Gaidāms, ka Cybertruck pie pircējiem nonāks 2021. gada nogalē un versija ar vienu elektromotoru maksās 39 900 dolāru, pilnpiedziņas modelis ar diviem elektromotoriem būšot pieejams par 49 900 dolāru. Tāpat paredzēts ražot īpaši jaudīgu pilnpiedziņas Cybertruck ar trim motoriem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu