Kultūras telpā "3 māsas" izrāde "Viņš ir pliks!"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Viņš ir pliks!"
"Viņš ir pliks!" Foto: publicitātes

4. decembrī plkst. 18 kultūras telpā “3 māsas” (Zirgu iela 1, Rīga) norisināsies muzikāla, interaktīva izrāde - modes šovs ar klaunādes elementiem - "Viņš ir pliks!".

Izrāde ir mūsdienīga skatuves versija par visos laikos aktuālo H.K. Andersena pasaku "Karaļa jaunais tērps".

Kāds Karalis bija tik pārņemts ar jauniem tērpiem, ka izdeva visu naudu, lai vienmēr būtu izmeklēti, mūsdienīgi ģērbies. Viņš bieži apmeklēja teātra izrādes, koncertus, izstādes un rīkoja svētkus, tikai tāpēc, lai varētu izrādīt savus jaunākos zīmolu tērpus. Ja par citiem karaļiem parasti dzird, ka viņi atrodas valsts padomē, tad par šo vienmēr dzirdēja, ka viņš patlaban pārģērbjoties. Šoreiz karaļvalsts gatavojas īpaši vērienīgiem svētkiem, kuriem nauda netiek žēlota - tiek izgatavoti Goda vārti un Karalis pasūta sev nebijušu tērpu ar gaismas rakstiem un maģiskām īpašībām, kuru var ieraudzīt tikai tie, kas ir gudri.

"Viņš ir pliks!"
"Viņš ir pliks!" Foto: publicitātes

Izrādes režisore Dita Balčus, scenārijs - Edgars Niklasons, mūzika - Elizabete Balčus, savukārt horeogrāfe Alise Putniņa. Māksliniece Justīne Lūce, videomākslinieks Zigmunds Ziemelis. Piedalās - Emīls Kivlenieks, Elizabete Balčus, Karīna Lučiņina, Kristiāna Abiļeva, Andrejs Mošāns.

Izrāde tapusi ar Rīgas domes atbalstu.

Biļetes vietnē "Bilešu paradīze" šeit. Vai kultūras telpā pirms izrādes

Video: Ieskats izrāde.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu