NASA astronaute uzņem pārsteidzošu naksnīgās Londonas fotogrāfiju (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Jessica Meir/NASA

NASA astronaute Džesika Meira naktī no Starptautiskās kosmosa stacijas (SKS) uzņēmusi pārsteidzoši krāšņu un detalizētu Londonas fotogrāfiju.

Fotogrāfijā vērojams sarežģītais ielu mudžeklis, ko izgaismo spožā pilsētas gaismas. Attēlam pa vidu arī redzama melnā Temzas kontūra, kas pilsētu sadaļa divās daļās.

“Palūk, skaistās Londonas pilsētas spilgtās gaismas! Skati uz pilsētas gaismām no augšas atgādinā zirnekļu tīkla attēlus, sasistu stiklu vai fraktāļu mākslu. Daudz mīļu atmiņu šajā pilsētā ar maniem radiem un draugiem. Domāju par visiem jums no Zemes orbītas,” savā Twitter kontā rakstīja Meira.

Meira regulāri izmanto savu Twitter kontu, lai publicētu pārsteidzošas fotogrāfijas no Starptautiskās kosmosa stacijas, uz kuras viņa atrodas Ekspedīcijas 61 ietvaros. Ierakstā 20. novembrī, piemēram, viņa publicēja divus Mēness attēlus – vienā redzams tikai mēness, bet otrā tam pievienojusies arī Zeme.

“Izrādās, ka mākoņi ir tikpat valdzinoši, skatoties no augšas, kā veroties debesīs no lejas. Izmantojiet brīdi šodien, lai aplūkotu mūsu brīnumainās planētas dabisko skaistumu,” rakstīja Meira.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu