Street Warriors Gatis un Luīze iedvesmo jauniešus uz varoņdarbiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Multimākslinieki un profesionāli vingrotāji Gatis Kondrāts un Luīze Šlihta savu labo darbu #BeSanta izvēlējās piepildīt kopā ar divpadsmitās klases atraktīvajiem jauniešiem.

Akrobātisko triku veicēju doma bija iedrošināt skolniekus lielajai dzīvei, kurā nebaidīties uzsākt ko savu. Šo drosmi abi vingrotāji jauniešiem demonstrēja kā akrobātiskus trikus, kas sākumā jauniešiem šķita teju neizpildāmi. Tomēr apņēmība un ziņkārība dara savu, un jaunieši labprāt vingrinājumus mācījās.

“Ja jaunie cilvēki reiz izdomās sākt ko savu, piemēram, pārdot dzērienus, lai nebaidās un patiešām sāk savu sapni piepildīt! Ar šiem trikiem mēs gribējām viņus burtiski iedrošināt uz nezināmo,” stāsta RTU karsējkomandas trenere Luīze Šlihta. “Tāpat sarunās ar jauniešiem mēs labprāt pastāstījām par savu pieredzi šova grupas “Street Warriors” radīšanā, kas sākumā šķita utopiska ideja.”

Skaties video, kā jauniešiem izdevās izpildīt trikus un uzzini arī to, kas akrobātus iedvesmu gaidāmajos Ziemassvētkos!

Sākot no 1. decembra līdz 24. decembrim, Coca-Cola aicina Tevi iesaistīties #BeSanta kustībā. Kustības mērķis ir iedrošināt ikvienu kļūt par labo darbu vēstnesi un veltīt uzmanību nemateriālām vērtībām Ziemassvētku periodā.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu