Klajā nāk līdermākslas skolotāja R.Šarmas grāmata "Plkst. 5 no rīta" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Robins Šarma
Robins Šarma Foto: Wikipedia.org

Apgādā "Avots" klajā laista līdermākslas skolotāja Robina Šarmas (Robin S. Sharma) grāmata “Plkst. 5 no rīta”. Šarma, daudzu motivējošu darbu autors, kā arī pasaules malu malās gaidīts semināru, konferenču un apmācības programmu vadītājs, latviešu lasītājam ir labi pazīstams. 

Šarma jau vairāk nekā 20 gadus dalās savā pieredzē par to kā sasniegt savas izraudzītās jomas kalngalus un piedevām darīt to tā, lai saglabātu iekšējo harmoniju, neizdegot un neatstājot novārtā attiecības.

Jau iepriekšējos izdevumos Šarma ir minējis domu, ka ir svarīgi celties agri un “sagatavoties” dienai – gan fiziski, gan garīgi un morāli.

Tie, kuriem pieci no rīta šķiet daudz par agru, autora ieteiktās stratēģijas un darbarīkus var izmantot arī tad, ja pulkstenis rāda pavisam citus ciparus. Svarīgākais ir netraucēts laika periods tieši sev.

Autora klientu lokā ir slaveni privātuzņēmēji, leģendāru zīmolu veidotāji, sporta superzvaigznes, mūzikas ikonas un karaliskās ģimenes locekļi.

“Plkst. 5 no rīta”
“Plkst. 5 no rīta” Foto: avots.lv

Kā jau visas Šarmas grāmatas, arī šī nav vien sauss pamācību apkopojums – autors vērtīgo materiālu ir izvērsis kā stāstu, kura galvenie varoņi ir kāds necils mākslinieks un nīkuļojoša uzņēmēja. Viņu pārdzīvojumiem bagātā pieredze palīdz nonākt pie atziņas, ka viss dzīves līkločos sastaptais patiesībā ir fantastiska iespēja padziļināt saprašanos pašam ar sevi, lai veiksmīgi tiktu galā ar jebkuru izaicinājumu, kas galu galā ir neizbēgama dzīves sastāvdaļa. 

Grāmata pieejamas grāmatnīcās un www.avotsabc.lv.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu