Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Repa spēles terorists (23)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

TVNET turpina raidījumu ciklu "Dziesma pēc dziesmas", aicinot pašmāju mūziķus atklāt sava jaunākā albuma dziesmu tapšanas stāstu un vēstījumu. Šoreiz jaunās skolas reperis Prusax (īstajā vārdā Rihards Jānis Ķullītis) apsprieda visas debijas albuma "A+" dziesmas vienu pēc otras, atklājot par tām interesantus faktus. 

Prusax albumā apkopojis 14 kompozīcijas, kurās viņš deklamē par vairākām tēmām - skolas gaitas, pagātnes rēgi, narkotikas u.c., taču konstanti pieturas pie motivācijas, apspriežot to, ka cilvēkiem vajadzētu vairāk ķerties pie lietas un strādāt, nevis tikai runāt un gaidīt brīnumus.

Paralēli solokarjerai mūziķis darbojas arī apvienībā "New Wavy".

Tāpat Prusax kopā ar Ingu Rutuli ir jauniešu iecienīto koka rotaļlietu veikala “KeKeKendama” līdzīpašnieki. Uzņēmums pērn nopelnīja pirmo miljonu.

Vaicājot, kādi ir repera nākotnes plāni, Prusax atbild: "2020. gads būs ļoti wild (mežonīgs - lat.). Es vēlos "izmest" collab (sadarbības - lat.) EP ar mūziķiem ārpus Latvijas. Es klausos ļoti daudz krievu muzonu, esmu daudzus māksliniekus personīgi iepazinis. Man ir ieplānoti collab treki arī ar amerikāņu mūziķiem. Vēlos, lai cilvēki ārpus Latvijas robežām var iepazīties ar to, ko mēs šeit darām. Būsim godīgi, daudzi nezina, kas ir Latvija, un ka Latvijā vēl pie tam arī repo!"

Prusax sola neapstāties un iepriecināt fanus ar "vairāk viģikiem, vairāk muzona, vairāk fresh drēbēm, kā arī vairāk nedot sūdu un vairāk mīlestības!"

"Skola bija very hard, baigi pi..a prātu". Albuma recenzija: Prusax "A+".

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Gints Bāliņš, Viktors Devjatovs, un Krista Garanča. 

Foto: #SIF_MAF2019
Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu