Aicina uz tikšanos ar Arni Balčus par gaidāmo foto grāmatu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto no Arņa Balčus grāmatas "Es, draugi, mīļākie un citi" ("Myself, Friends, Lovers and Others")
Foto no Arņa Balčus grāmatas "Es, draugi, mīļākie un citi" ("Myself, Friends, Lovers and Others") Foto: Arnis Balčus

Fotogrāfs Arnis Balčus (1978) 5. decembrī bārā "Ezītis miglā" (Avotu iela 32) prezentēs grāmatas "Es, draugi, mīļākie un citi" ("Myself, Friends, Lovers and Others") ideju, kurā iekļauti foto, kas tapuši laikā starp 2000. un 2004. gadu. Šobrīd Balčus vāc līdzekļus grāmatas izdošanai. 

Pasākumā Arnis Balčus savu ideju prezentēs ar nelielu foto ieskatu gaidāmajā projektā, prezentācijas beigās atbildēs uz klātesošo jautājumiem. Pasākumā būs iespējā veikt arī gaidāmās grāmatas iepriekšpasūtīšanu.

Attēli, ask tiks iekļauti grāmatā, uzņemti ar "Olympus Mju II" filmiņas kameru gan Latvijā, gan citās Eiropas valstīs, kur Balčus regulāri uzturējās, ceļojot un dzīvojot mākslinieku rezidencēs.

"Mūsdienu jaunieši ironiski tiek dēvēti par “tikumīgajiem mobilo sakaru vergiem”, jo brīžiem šķiet, ka mums visa dzīve pakārtota sociālajiem tīkliem un mobilajām aplikācijām. Un draugu kompānijā atpūšoties daudz aktuālāk, par ballītes izbaudīšanu, ir atrast pareizo filtru “Light room” aplikācijā. Taču vēl nesen - ap 2000. gadu sākumu -jaunieši atpūtās daudz brīvākā un nepiespiestāka atmosfērā, no sirds baudot milēniumu. Un, šķiet, par šo laika periodu atgādina vienīgi tā brīža jauniešu atmiņas un kāpņutelpu priekšā sēdošās tantiņas. Tiesa, jebkurā kompānijā bija vismaz viens fotogrāfs, kura privātais arhīvs kādam varētu likt nosirmot," teikts preses paziņojumā.

Arnis Balčus
Arnis Balčus Foto: Ieva Čīka/LETA

Sākums plkst. 19:30.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu