Policija uzsākusi administratīvo lietvedību par iespējamu Iecavas pamatskolas pirmklasnieka piekaušanu (4)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Iecavas pamatskola
Iecavas pamatskola Foto: publicitātes

Valsts policija sākusi administratīvo lietvedību par iespējamu Iecavas pamatskolas pirmās klases skolēna piekaušanu.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Arlita Dolgā pastāstīja, ka Bauskas iecirknī par minēto gadījumu 28.novembrī sākta administratīvā lietvedība. Policija nozīmēs tiesu medicīnas ekspertīzi miesas bojājumu smaguma pakāpes noteikšanai, pēc kā tiks pieņemts lēmums par lietas tālāko virzību.

Plašāka informācija patlaban netiks sniegta.

TV3 raidījumā "Bez Tabu" zēna māte stāstīja, ka 13 novembrī izglītības iestādē pie skolēna pienācis klāt pienācis vecāks puisis, kurš zēnam vairākas reizes iesitis pa seju, traumējot degunu. Saskaņā ar mātes teikto, slimnīcā konstatēts, ka bērnam ir virspusēji galvas ievainojumi un lauzts deguns.

Iecavas pamatskolas direktore Aija Semjonova norādījusi, ka skolas rīcībā esošie faktiem neliecinot, ka šāda situācija skolas telpās notikusi. "Esam aptaujājuši arī skolēnus, taču nav nevienas liecības un informācijas, ka kaut kas būtu atgadījies. Šī ir situācija, kad neviens tiešām neko nezina par šo faktu," bija paziņojusi skolas direktore.

Jau vēstīts, ka gan Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas (OECD), gan Eiropas Savienības (ES) valstu vidū Latvija ir pārliecinoša līdere skolēnu savstarpējās izsmiešanas un vardarbības ziņā skolas vidē.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu