Timberleiks publiski atvainojas sievai par savu uzvedību dzērumā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Nesen atklātībā nonāca video, kurā amerikāņu mūziķis un aktieris Džastins Timberleiks pieķerts neveiklā situācijā ar savu ekrāna partneri Ališu Veinraitu.  

Video Timberleiks ir redzams bez laulības gredzena, turot Veinraitas roku. Tāpat video ir nojaušams, ka Timberleiks ir apreibinošu vielu iespaidā. 

Pēc šā video nonākšanas atklātībā tika baumots, ka uz izjukšanas robežas ir mūziķa un viņa sievas, aktrises Džesikas Bīlas septiņus gadus ilgā laulība. 

Nu Timberleiks nācis klajā ar publisku paziņojumu vietnē "Instagram", kurā atvainojas sievai par savu rīcību. 

"Cik iespējams, es turos pa gabalu no tenkām, bet jūtu, ka manas ģimenes dēļ ir svarīgi runāt par pēdējā laikā izskanējušajām baumām, kas sāpina cilvēkus, kurus mīlu," raksta Timberleiks.

Viņš turpina: "Pirms dažām nedēļām es saskāros ar ļoti lielu nosodījuma spēku; bet ļaujiet man būt atklātam - starp mani un manu ekrāna partneri nekas nenotika. Es izdzēru par daudz tajā vakarā un nožēloju savu uzvedību. Man vajadzēja zināt labāk."

"Šis nav piemērs, kādu vēlos rādīt savam dēlam. Es atvainojos savai lieliskajai sievai un ģimenei par viņu nostādīšanu tik apkaunojošā situācijā. Es fokusējos būt labākais vīrs un tēvs, kāds vien varu būt," rezumē mūziķis.

Tāpat viņš atklāj, ka ir neizsakāmi lepns strādāt pie filmas "Palmer". 

Video: Timberleiks iemūžināts neveiklā situācijā

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu