Iznācis kalendārs "Rallijs Latvijā" 2020. gadam

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Kalendārs "Rallijs Latvijā"

Rallija sezona Baltijā ir noslēgusies, un kalendāra "Rallijs Latvijā" autori – fotogrāfi Raimonds Volonts un Jānis Asaris – nāk klajā ar 2019. gada labāko kadru izlasi. Kalendāra šī gada moto – „Viens vienīgs „action!””

Arī šogad A3 formāta kalendārā izvietoti interesantākie, skaistākie, iespaidīgākie kadri no rallija trasēm Baltijā.

Pateicoties labajai sadarbībai starp Latviju un Igauniju, Latvijas rallijam šis gads noteikti ir pagājis igauņu zīmē. Ne velti Latvijas čempionāta vasaras posmi notika tieši pie ziemeļu kaimiņiem.

No posma Otepes apkaimē, kas bija arī pasaules čempionāta reklāmas posms, kalendārā iemūžināti gan jaunākie WRC auto, kuri piedalījās „RallyEstonia”, gan kādā no mēnešiem arī 2019. gada pasaules rallija čempions Otts Te

Foto: Kalendārs "Rallijs Latvijā"

naks.

Krāšņi attēli atspoguļo notikumus allaž neprognozējamo laika apstākļu pārņemtā Sāremā rallijā. Fani kalendārā atradīs arī kadru no „dullo” itāļu kupli apmeklētā „RallyLegend” pasākuma, kur atmosfēru palīdzēja uzkurināt arī brāļi Velmes ar savu Audi Quattro A2.

Kā jau ierasts, līdzjutēju ērtībām kalendārā ir norādīti publicēšanas brīdī oficiāli zināmie pasaules un Eiropas rallija čempionātu posmu norises datumi.

Kalendāra „Rallijs Latvijā” veidotāji pateicas Petro Canada Lubricants oficiālajam izplatītājam Latvijā, SIA VA MOTORS, par atbalstu jau vairāku gadu garumā.

Kalendāru jau no novembra pirmās nedēļas var iegādāties lielākajās tirdzniecības vietās visā Latvijā.

Par jauno izdevumu var interesēties arī Kalendārs „Rallijs Latvijā” sociālajā vietnē Facebook.

Foto: Kalendārs "Rallijs Latvijā"
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu