"Riga Reggae" sveic svētkos un izdod “Zvans pie durvīm” Ziemassvētku versiju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Riga Reggae"
"Riga Reggae" Foto: publicitātes

Latvijā aktīvākā regeja grupa "Riga Reggae" sveic savus klausītājus Otrajā adventē, izdodot dziesmas “Zvans pie durvīm” Ziemassvētku versiju. Dziesma tapusi, grupai sadarbojoties ar mūziķiem - domubiedriem Mārtiņu Burkevicu, Uldi Vanagu, Vladimiru Barišņikovu, Arti Orubu, Kristapu Vanadziņu un DJ Krii.

Savukārt par dziesmas videoversiju parūpējies grupas nu jau ilggadējais sadarbības partneris, arī grupas dalībnieks Ēriks Saksons.

“Ziemassvētki ir laiks, kad pastiprināti pievēršam uzmanību labajiem darbiem. Šis ir vēl viens atgādinājums, ka visi esam brāļi un māsas,” komentē grupas līderis Horens Stalbe.

Video:

Apvienība "Riga Reggae" sevi uz skatuves pieteica 2014. gadā, un kopš tā laika kļuvusi par aktīvāko sava žanra pārstāvi Latvijā. Grupa parasti muzicē sešu vīru sastāvā, izpildot gan savas, gan citu autoru kompozīcijas. Nereti projekta līderi Horens un Speiss sniedz akustiskus koncertus, kā arī abi ir aktīvi dīdžeji, kuri atskaņo regeju dažādos pasākumos un klubos.

Plašāku atpazīstamību grupa ieguva 2017. gada vasarā, izdodot debijas video dziesmai “Zvans pie durvīm”, kas daudz atskaņota Latvijas radio stacijās un ilgu laiku atradās to topu augšdaļā, kā arī pēc dalības konkursā Supernova 2018. Šī ir grupas debijas singla atgriešanās Ziemassvētku noskaņās.

"Vimbu svētki" (Riga Reggae)
"Vimbu svētki" (Riga Reggae) Foto: Edgars Namiķis
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu