"MX Moduls" sportists Mairis Pumpurs startēs oficiālajā Yamaha komandā

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Mairis Pumpurs
Mairis Pumpurs Foto: Jānis Pastars, www.mxphoto.lv

Latvijas motokrosa kluba “MX Moduls” sportists Mairis Pumpurs piepildījis vienu no saviem sapņiem, jo ir izvēlēts par oficiālās Yamaha komandas “MJC Yamaha EMX 125” braucēju.

“Yamaha Europe ir izziņojusi to jauno motokrosistu vārdus, kuri tiek uzņemti dažādās Yamaha oficiālajās komandās. Mūsu Mairis Pumpurs ir viens no tiem, kas sevi pierādījis trasē un izvēlēts par komandas “MJC Yamaha” sportistu. Šobrīd ar komandu notiek sarunu procedūra, lai abas iesaistītās puses būtu apmierinātas. Tuvāko nedēļu laikā tiks noslēgts līgums. Tad mēs precīzāk zināsim visus nosacījumus. Klubs “MX Moduls” strādā, lai attīstītu savus sportistus, lai viņi būtu konkurētspējīgi un tiktu pamanīti gan Eiropā, gan pasaulē. Šis parāda, ka mums tas izdodas, jo Pumpurs ir otrais mūsu sportists, kurš startēs kādā no oficiālajām komandām,” stāsta “MX Moduls” valdes priekšsēdētājs Māris Martinsons.

16 gadus vecais Mairis Pumpurs: “Kad uzzināju jaunumus, es paliku bez vārdiem, tad sekoja tāds brīdis, kad nevarēju to aptvert. Visa diena pagāja ar tādām kā rozā brillēm, taču darbs turpinās. Neaprakstāms prieks par jaunumiem!”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu