"Kasetes" laiž klajā jaunu singlu no topošā albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju indie sintpopa grupa "Kasetes" nākusi klajā ar jaunu singlu no drīzumā gaidāmā albuma. 

Dziesma "Pager" ir viegli nostalģisks stāsts par mīlestību laikā, kad mobilo telefonu vēl nebija. Atbilstoši labākajām "jaunā viļņa" tradīcijām arī šai dziesmai piemīt "Kasetēm" raksturīgais astoņdesmito šiks un minimālisma estētika. "Pager" ir otrais singls no jaunā albuma, ko noklausīties būs iespējams jau pavisam drīz, proti, jaunā gada sākumā. Pirmais singls "Like You" tapis sadarbībā ar mākslinieci MNTHA šā gada vasarā.

Video

Grupu "Kasetes" brāļi Zagorski dibināja jau 2012. gadā Vaidavā. Vēlāk tai pievienojās Oskars Tupuriņš, un kopā mākslinieki ir radījuši dažādus remiksus populārām latviešu grupām, kā arī nākuši klajā ar debijas albumu "Jaunā kārtība" 2015. gada nogalē. Kopš tā laika grupa, kuras sastāvā ir Rūdolfs un Kārlis Zagorski, Oskars Tupuriņš un Jānis Liepiņš, cītīgi strādā pie jaunā materiāla un sadarbojas ar dažādiem latviešu izpildītājiem.

"Pager" tapis ierakstu sesijā Vaidavā, sadarbojoties ar producentu Aleksi Luriņu. Dziesmas mikss - Rūdolfs Zagorskis,  masterings - Ģirts Laumanis (Lomix), autori - Kasetes (Oskars Tupuriņš, Rūdolfs Zagorskis, Kārlis Zagorskis), video animācija - Valters Mednieks.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde. 

Foto: #SIF_MAF2019
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu