Girgensonam vārti Bufalo "Sabres" zaudējumā papildlaikā

CopyDraugiem X Whatsapp
Zemgus Girgensons saņem apsveikumus no komandas biedriem pēc vārtu guvuma.
Zemgus Girgensons saņem apsveikumus no komandas biedriem pēc vārtu guvuma. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Ar vārtu guvumu setdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā izcēlās Zemgus Girgensons, bet viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda cieta zaudējumu papildlaikā.

"Sabres" izbraukumā ar rezultātu 5:6 (0:1, 3:2, 2:2, 0:1) zaudēja Vankūveras "Canucks" hokejistiem.

Girgensons šajā duelī uz ledus pavadīja 12 minūtes un 45 sekundes (divas minūtes mazākumā), kuru laikā guva savas komandas ceturtos vārtus trešajā trešdaļā, vienu reizi meta pa vārtiem, kā arī pielietoja divus spēka paņēmienus. Latvietis maču pabeidza ar pozitīvu lietderības rādītāju +1.

Girgensonam šis bija ceturtais vārtu guvums šajā sezonā. Kopumā Zemgus 30 mačos izcēlies ar četriem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm.

"Canucks" uzvaras vārtus papildlaikā guva Džeitī Millers, bet pa diviem vārtiem katrs šajā mačā guva Antuāns Rusels un Džošs Leivo. Rusels pēc astoņu mēnešu pauzes laukumā atgriezies ar trīs vārtiem divās spēlēs, bet Leivo ir četri precīzi metieni pēdējos četros mačos.

Bufalo komanda mača gaitā neizšķirtu panāca, atspēlējoties no 0:2, 2:3 un un 3:5. "Sabres" ceturtos vārtus guva Girgensons, kurš trešā perioda 12.minūtē pēc ripas izcīnīšanas pie apmales veica individuālu reidu un no tuvas distances pārspēja pretinieku vārtsargu. 

Minūti pirms pamatlaika beigām Markuss Juhansons izlīdzināja rezultātu, bet pagarinājuma ceturtajā minūtē Džonatans Millers atnesa mājiniekiem uzvaru. Pirms tam "Sabres" bija ieraidījuši ripu vārtos, taču tas notika pēc pārkāpuma, tādējādi metiens netika ieskaitīts.

"Skatītājiem tā bija ellišķīgi laba spēle, bet man nepatika, kā tā beidzās," pēc mača teica "Sabres" galvenais treneris Ralfs Krēgers.

"Sabres" svētdien Kanādas tūres noslēgumā viesosies pie Edmontonas "Oilers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu