Jaunā pašmāju rokgrupa "Purple Negative" piedāvā debijas video (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Purple Negative"
"Purple Negative" Foto: publicitātes

Pašmāju alternatīvās rokmūzikas apvienība “Purple Negative” izdod jaunu dziesmu un savu pirmo videoklipu “Fluorescent Lights”.

Jauno videoklipu iespējams skatīties grupas “YouTube” kanālā, bet no 16. decembra klausīties arī lielākajā daļā mūzikas straumēšanas platformu. Videoklips tapis sadarbībā ar režisori Kristiānu Šukstu un operatoru Krišjāni Pleiko. “Fluorescent Lights” ir pirmais singls kopš grupas pērn izdotā debijas EP “SOAP”. 

Video: “Fluorescent Lights”.

"Dziesmas “Fluorescent Lights” vārdi stāsta par sabiedrības pārlieko pretenciozitāti un tieksmi pēc perfekcijas. Cik noderīgi ir aizmirst cilvēku uzspiestos ideālus un atrast veidu, kā justies ērti pašam savā ādā un prātā," teikts grupas preses paziņojumā.

“Purple Negative” ir 2017. gadā izveidota grupa no Rīgas, kas izkopj savu alternatīvā un indie-roka skanējumu. Līdz šim kvartets izdevis debijas EP “SOAP”, kā arī singlus “Poison Ivy” un “Your Ignorance”.

Grupas sastāvā ir Elīza Daine (vokāls/ritma ģitāra), Roberts Gromovs (vadošā ģitāra), Kārlis Pūķis (basģitāra) un Emīls Lapiņš (bungas).

Dziesmas videoklipa izdošanas pasākums 28. decembrī klubā “Leningrad”.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde.

Foto: #SIF_MAF2019
Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu