Komiķis Rūdolfs Kugrēns dodas Latvijas turnejā ar izrādi "Kā to ņem"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Kugrēns
Rūdolfs Kugrēns Foto: publicitātes

Pazīstamākais "stand up" komēdijas pārstāvis un žanra celmlauzis Latvijā - komiķis Rūdolfs Kugrēns gada nogalē, no 30. decembra un 2020. gada sākumā dosies savas jaunākās stāvizrādes Latvijas turnejā. “Kā to ņem” ir pēc kārtas jau sestā Rūdolfa stāvizrāde.

Rūdolfs šajā izrādē centīsies nolikt malā savu viedokli un uz dzīves situācijām, parādībām un attiecībām paskatīties no dažādiem skatu punktiem. Stāvizrādes formāts paliek nemainīgs - viens komiķis, viens mikrofons, viena ar pusi stunda smieklu, absurda un trāpīgu novērojumu. Kopā ar Rūdolfu turnejā dosies arī komiķis Jānis Kreičmanis, kurš uzstāsies Rūdolfa iesildītājs, kā arī dīdžejs - Kārlis Ķilkuts vai Kristaps Zīle.

“Maz jau pasaulē ir to lietu, kas būtu izteikti pareizas vai nepareizas, gudras vai stulbas. Kas vienam melns, otram balts - kā to ņem. Mēģināšu saprast, kā uz pasauli, situācijām, lietām un vietām skatos ne tikai es, bet citas paaudzes, citi cilvēki. Man liekas, jo vairāk izproti citus cilvēkus, jo vieglāk varētu būt dalīt pasauli ar viņiem,” izrādes nosaukumu skaidro izrādes autors un izpildītājs Kugrēns.

Rūdolfs Kugrēns
Rūdolfs Kugrēns Foto: publicitātes

“Kā to ņem” pirmizrādi piedzīvos Rīgā, 30. decembrī, Spīķeru koncertzālē, kam sekos viesizrādes vēl sešās Latvijas pilsētās - Valmierā (3. janvāris, Koncertzāle “Valmiera”), Liepājā (10. janvāris, Kultūras nams "Wiktorija"), Cēsis (19. janvāris, Vidzemes koncertzāle Cēsis), Ventspilī (24. janvāris, Teātra nams “Jūras vārti”), Jelgavā (13. februāris, Melno Cepurīšu balerija) un pirmo reizi - Saldū (14. februāris, Saldus Mūzikas skola).

Biļetes ir iespējams iegādāties bezrindas.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu