Trešdienas horoskops

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 11. decembrim. 

AUNS Apķērīgākie Auna zīmes pārstāvji atradīs arvien jaunus veidus, kā palielināt savus ienākumus, uzņēmuma peļņu. Būtiski turēties likuma pusē, nekrist negodīgas peļņas kārdinājumā!

VĒRSIS Diena vairāk atbilstoša vienkāršu pienākumu veikšanai, maznozīmīgu formalitāšu kārtošanai. Ja nepieciešams, dienas pirmajā pusē vari apmeklēt valsts iestādes, tikties ar sadarbības partneriem.

DVĪŅI Lietišķajiem zīmes pārstāvjiem nebūs viegli izvēlēties prioritātes. Tādēļ, ka vienlaikus vēlēsies gūt gan slavu, gan darīt laimīgus savus tuviniekus. Vakarā atrodi laiku, lai aprunātos ar atvasītēm.

VĒZIS Psiholoģiskā ziņā diezgan sarežģīta diena. Nav izslēgts, radīsies neparedzētas grūtības, kuras liegs pilnībā īstenot priekšniecības norādes. Šobrīd nav vēlams veikt apjomīgus finansiālos darījumus.

LAUVA Panākumus tiešā veidā ietekmēs spēja nekļūdīgi izmantot situāciju un apstākļu sakritību savā labā. Pārliecinies, ka nekavē svarīgas tikšanās, centies attaisnot uz sevi liktās cerības!

JAUNAVA Kā ierasts, pret darba pienākumiem attieksies ar izteiktu atbildības sajūtu. Savā rīcībā būsi pašaizliedzīgs un mērķtiecīgs. Dedzīgākas Jaunavas var izpelnīties priekšniecības atzinību.

SVARI Tava prioritāte būs finansiālā stāvokļa uzlabošana. Būsi gatavs uz daudz ko, lai tikai sasniegtu nospraustos mērķus. Zvaigznes iesaka vairāk ieklausīties intuīcijā un atturēties no iesaistīšanās ēnainos darījumos.

SKORPIONS Piemērots brīdis izglītojoša rakstura pasākumiem, profesionālo iemaņu pilnveidošanai. Labus panākumus gūs tie Skorpioni, kuri ņems vērā pieredzējušo kolēģu ieteikumus.

STRĒLNIEKS Mēģini savest kārtībā dzīves finansiālo pusi. Vairāk koncentrējies uz darāmā kvalitāti, nevis kvantitāti. Zvaigznes iesaka uzturēt ciešāku saikni ar saviem ārzemju sadarbības partneriem.

MEŽĀZIS Lai arī kādas likstas tev uzglūnētu, tās veiksmīgi pieveiksi un turpināsi darboties tā, it kā nekas nebūtu bijis. Dienas izskaņā vislabprātāk pavadīsi laiku mīļotā cilvēka apskāvienos.

ŪDENSVĪRS Šodien vislabprātāk nodosies izklaidei, bezrūpīgai dzīves baudīšanai. Daži vēlēsies apmeklēt teātri, citi kavēties atmiņās kopā ar jaunības dienu draugiem. Vēlams būt apdomīgākam ar grādīgajiem!

ZIVIS Nāksies pamatīgi nopūlēties, lai tiktu galā ar uzticētajiem pienākumiem. Mēģini vairāk uzmanības veltīt juridiskajām niansēm, pārliecināties, ka visa nepieciešamā dokumentācija ir atbilstošā kārtībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu