Ceturtdienas horoskops: uzzini, ko sola zvaigznes

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Tā vien gribēsies pakritizēt vai pakomandēt kādu. Taču esi apdomīgs, pārlieku uzstājīga rīcība ātri vien radīt negatīvas sekas! Labāk velti vairāk uzmanības saviem tiešajiem darba pienākumiem.

VĒRSIS Var rasties iespējas izveidot noderīgus lietišķos kontaktus, likt pamatus perspektīvai sadarbībai. Svarīgi būt pēc iespējas pārliecinātākam par savu rīcību, nešaubīties par pieņemtajiem lēmumiem.

DVĪŅI Izcelsies ar savu neikdienišķo, oriģinālo domu gājienu. Pateicoties apķērīgumam un bezbailībai, spēsi izkļūt no viskutelīgākajām situācijām. Veiksmīga diena ar radošo pasauli saistītajiem Dvīņiem!

VĒZIS Var būt nedaudz grūtāk koncentrēties ikdienas pienākumiem, jo domas pamatā rosīsies ap ģimenes pavardu. Nav izslēgts, ka nesenais strīds ar mīļoto nedos tev mieru, liks meklēt veidus, kā salabt ar partneri.

LAUVA Nav izslēgts, organisms dos tev ziņu, ka ir noguris, ka tam nepieciešams vairāk laika kvalitatīvai atpūtai. Noteikti ieklausies pašsajūtas norādēs, lai spēku trūkums nepārvēršas par hroniskām kaitēm.

JAUNAVA Zvaigznes iesaka apsvērt iespējas, kā vari uzlabot, pilnveidot esošās sadarbības. Ja tev kārtojami juridiska rakstura jautājumi, tos labāk īstenot dienas pirmajā pusē. Pēcpusdienā vari ļauties radošām aktivitātēm.

SVARI Vēlēsies sakārtot darba vidi, mājokli, domas. Tieksme pēc visa skaistā, harmoniskā var kalpot par pamudinājumu apmeklēt izklaides vai kultūras pasākumus. Esot cilvēkos, smelsies jaunu iedvesmu.

SKORPIONS Nepametīs pārliecība, ka ārēji spēki ir burtiski vai sazvērējušies pret tevi. Taču šāda nostāja būs maldīga. Līdzko tiksi galā ar iekšējām pretrunām, viss nostāsies savās vietās.

STRĒLNIEKS Neļaujies apkārtējām negācijām, līdzgaitnieku provokatīvajiem izteikumiem. Mēģini saglabāt pēc iespējas skaidrāku mērķa apziņu un pievakarē ātrāk doties pie miera!

MEŽĀZIS Tev izdosies dienu padarīt patiesi atšķirīgu no pārējām. Visticamāk, daudz strādāsi pie pārmaiņām ne tikai sevī, bet arī apkārtējā vidē. Panākumos ļoti būtiska būs sistemātiska, pārdomāta rīcība.

ŪDENSVĪRS Kādam Ūdensvīram var izdoties pakāpties augstāk pa karjeras kāpnēm vai rast jaunus piepelnīšanās avotus. Gūtie panākumi uzspodrinās tavu pašapziņu, kalpos par iedvesmu nākotnes darbiem.

ZIVIS Tavs garastāvoklis var izrādīties nudien mainīgs. Apkārtējiem būs grūti izsekot tavam noskaņojumam, veidot sekmīgu dialogu. Droši vien šobrīd labāk jutīsies, strādājot vienatnē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu