Intervija ar Agritu: “Manas ambīcijas vēlējās ko daudz komfortablāku, un es to atradu!”

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Kā pirmos iespaidus un sajūtas, pārvietojoties ar jauno auto, Agrita min tā praktiskumu un komforta līmeni, ko uzreiz šoferis var sajust, sākot ikdienā pārvietoties ar šī tipa automašīnu.

Nissan Qashqai auto modelis savu lojalitāti un uzticību iegūst ļoti strauji, ko pierāda arī Agrita, kas ar jauno automašīnu brauc nepilnu mēnesi.

Agrita stāsta, ka SUV veida mašīnu ir vēlējusies jau sen un ne mirkli nenožēlo, ka izvēlējusies Nissan zīmolu.

Agrita iepriekš ir braukusi ar cita zīmola auto, tāpēc it īpaši šobrīd novērtējot visas Nissan Qashqai modeļa priekšrocības, turklāt viņa min arī to, ka šī ir viņas pirmā mašīna ar automātisko transmisiju, kas ir licis vēl vairāk izbaudīt un priecāties par ērtībām, ko šī iespēja sniedz. Bez automātiskās kārbas komforta Agrita min, ka ļoti novērtē arī automātiskās gaismas, lietus sensorus un 360 grādu kameru.

Runājot par 360 grādu kameru, Agritai tā palīdzot pārliecināties par drošiem manevriem, kaut pirms Nissan Qashqai esot lieliski pratusi “parkoties” arī ar iepriekšējo auto, kam bijuši tikai aizmugures sensori. Šobrīd vēl joprojām esot paradums skatīties spoguļos kā agrāk, tomēr viņa tic, ka ar laiku vairāk uzticēsies savai jaunajai automašīnai, ļaujoties arī šai komforta tehnoloģijas funkcijai ienākt viņas ikdienā.

Foto: Publicitātes foto

Jaunā Nissan Qashqai īpašniece min, ka mašīnas 160 ZS esot gana pietiekami, un nākotnē, iespējams, vēlēsies auto ar lielākiem zirgspēkiem, jo kā viņa saka: “Pie labā un jaudīgā var ātri pierast!”

Agrita ikdienā pārvietojas pa pilsētu, tādējādi ļoti labi zina, ko nozīmē braukt ar Nissan komfortu un tā tehnoloģiskajām funkcijām, piemēram, visvairāk komplimentu no viņas saņem CarPlay tehnoloģija, kas ir jauna un modernizēta informācijas un izklaides sistēma, palīdzot autovadītājam integrēt savu viedtālruni automašīnā.

Interesants novērojums Agritai radās nesen, kad nejauši tikusi pie iespējas pabraukt ar līdzīga tipa auto, kura cena ir trīs reizes lielāka nekā Nissan Qashqai, un nospriedusi, ka atšķirība starp to auto un Qashqai nav nekāda, izņemot jau minēto trīs reizes lielāko cenu.

Jautājām, kā Agrita raksturotu savu jauno automašīnu, uz ko viņa pārliecinoši min: “Ērts, uzticams un komfortabls!”

Nobeigumā viņa novēl nešaubīties, ja meklējat jaunu automašīnu, jo pat no draugiem un ģimenes viņa līdz šim nav saņēmusi nevienu sliktu komentāru, tādējādi esot pārliecināta, ka šī izvēle ir pareizā un uz ilgu laiku!

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu