5 iemesli, kāpēc iegādāties Nissan Qashqai

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Tie autobraucēji, kuru ikdiena un darbs rit, pārvietojoties ar automašīnu, noteikti piekritīs, ka mašīnai ir jābūt tikpat ērtai un komfortablai kā mājoklim, kurā tie dzīvo, tāpēc, iegādājoties jaunu auto, jāizvērtē visi faktori, kas ietekmēs jūsu ikdienu.

Nissan Qashqai automašīnas jau daudzus gadus iet savu slavas gājienu patērētāju izvēlē, iegādājoties jaunu auto, tāpēc šajā rakstā apskatīsim piecus iemeslus, kāpēc tieši Nissan Qashqai ir tas, kuru izvēloties, netiksiet pievilti un iegūsiet lielisku ikdienas automašīnu.

1. Automašīna pilsētai

Nissan Qashqai automašīnas Latvijā joprojām tiek pozicionēta kā moderns pilsētas SUV. Ne velti to arī mēdz dēvēt par krosoveru karali, jo tas sevī apvieno svarīgāko, ko pilsētas autobraucēji vēlas, - ģimenei draudzīga izmēra, modernu, bet praktisku auto ar bagātīgu aprīkojuma komplektu. Qashqai ir aprīkots ar efektīvu aerodinamiku, kas ļauj pilsētā ne tikai brīvi pārvietoties, bet arī izbaudīt braucienu ar to.

Auto rūpējas arī par jūsu drošību, kontrolējot apkārt esošos šķēršļus, kas tiek atainoti salona panelī. Pilsētvidē tā ir daudz augstāka drošība un bonuss - spēt izprast notiekošo ap automašīnu.

2. Augsti attīstīts ar tehnoloģiskajiem risinājumiem

Vai spējat iedomāties savu ikdienu, kurā automašīna spēj jūsu pārvietošanos padarīt maksimāli vieglāku, komfortablāku un drošāku?

Nissan automašīnām ir iestrādāts daudz dažādu moderno tehnoloģiju, ko autoražotājs dēvē par Nissan inteliģento mobilitāti. Tās maksimāli dos jums iespēju izbaudīt braucienu un piedāvās vairākas gan drošības, gan ērtības funkcijas.

Piemēram:

  • Automašīnai ir 360 grādu kamera, kas displejā rāda visu ap auto notiekošo. Tas nozīmē, ka ir daudz vieglāk gan noparkot automobili, gan arī izbraukt šaurās vietās, neapskādējot ne auto, ne tā riteņus;
  • Auto aprīkots ar palīgsistēmu, kas palīdz novietot auto paralēlajā vai perpendikulārajā stāvvietā. Autobraucējam tikai jāseko instrukcijām auto ekrānā un jākontrolē gāzes un bremžu pedālis un jāpārslēdz braukšanas režīms uz priekšu vai atpakaļgaitā. Auto pats stūrēs un iebrauks stāvvietā. Varēs iebraukt pat tik šaurās vietās, kur paša spēkiem nu nekādi;
  • Daļēji autonomās braukšanas palīgsistēma ProPILOT tavā vietā uztur auto braukšanas ātrumu, apstādina auto un atsāk kustību, kā arī notur automobili savā braukšanas joslā. Auto vadītājam tikai vajag turēt rokas uz stūres, lai nepieciešamības gadījumā viņš var pārņemt auto vadību;
  • Un, ja gājējs vai velosipēdists strauji parādās jūsu auto ceļā, palīgsistēma par to informēs  un nepieciešamības gadījumā apturēs automobili.

Elegants dizains

Vizuāli Qashqai vēl joprojām ir auto, kurš piesaista uzmanību, jo tam ir premium klases auto dizains gan no ārpuses, gan arī auto salonā. Lai apmierinātu pašu prasīgāko klientu vēlmi pēc komforta, tika ieviests pat jauns aprīkojuma līmenis Tekna+, kurā ietvertas tādas premium līmeņa krosoveru cienīgas ekstras kā izsmalcināta Nappa ādas apdare, astoņu skaļruņu Bose skaņas sistēma, īpašas apdares jumta slieces un milzīgs panorāmas stikla jumts.

Jaunā Nissan Qashqai lukturi ar LED lampām padara krosoveru uzkrītošu un elegantu, bet eksterjera detaļas ir izstrādātas līdz pat sīkākajām niansēm

Ir patīkami apzināties, ka brauc ar premium klasei pielīdzināmu auto, tomēr par to esi samaksājis daudz draudzīgāku cenu.

4. Garantija un drošība

Jaunais Nissan Qashqai piedāvā jaunus un jaudīgus dzinējus un 5 gadu garantiju, kas jaunajiem auto īpašniekiem ir ne tikai vērtīgs bonuss, bet arī sirdsmiers, kas nebūt nav mazsvarīgi.

5. Cena ar pievienoto vērtību

Automobilis pēc savām braukšanas īpašībām, dizaina un bagātā moderno tehnoloģiju klāsta ir jau pietuvojies premium klases automobiļiem, tomēr cena tam ir palikusi vēl joprojām pieejama. Nissan Qashqai bāzes versijas cena ir tikai no 16 900 €, bet jau biznesa versija ar premium klases aprīkojumu, automātisko ātrumkārbu un 160 ZS 1,3 l benzīna dzinēju tikai par 22 990 €.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu