VL-TB/LNNK kongresā vēlēs priekšsēdētāju un pārējo valdi (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Nacionālās apvienības "Visu Latvijai -TB/LNNK" līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars.
Nacionālās apvienības "Visu Latvijai -TB/LNNK" līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars. Foto: Edijs Pālens/LETA

Šodien plkst.11 Latvijas Nacionālajā bibliotēkā notiks nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) kongress, kurā paredzētas priekšsēdētāja un pārējās valdes vēlēšanas.

VL-TB/LNNK pārstāvis Kristaps Gulbis informēja, ka šogad esot gaidāma liela konkurence partijas valdes vēlēšanās, bet uz partijas priekšsēdētāja amatu kandidē tikai esošais partijas vadītājs Raivis Dzintars.

VL-TB/LNNK kongresa motīvs būs "Ar skatu nākotnē!". "Nacionālistiem ir svarīgi ne tikai tas, kā mēs dzīvojam šodien, bet kāda būs mūsu tautas nākotne šajā pārmaiņu laikmetā, kad tik strauji attīstās tehnoloģijas, mainās informācijas telpa un pasaules lielvaru spēku samērs," teikts politiskā spēka pirms kongresa izplatītajā paziņojumā.

VL-TB/LNNK pārstāvji pauž, ka šajos apstākļos tā ir viņu atbildība meklēt atbildi uz jautājumu, "kā saglabāt un stiprināt mūsu tautu".

Uzrunas kongresā teiks Dzintars, Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece (VL-TB/LNNK), Eiropas Parlamenta deputāts Roberts Zīle (VL-TB/LNNK), Saeimas deputāts Jānis Dombrava (VL-TB/LNNK) un Latvijas Jauno zinātnieku apvienības valdes priekšsēdētāja Ieva Siliņa.

Biedriem būs arī iespēja video formātā iepazīt Kultūras un Zemkopības ministriju, kā arī Demogrāfisko lietu centra darbu gada laikā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu