Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Tev domas lidināsies ap privātās dzīves norisēm, kas savukārt traucēs koncentrēties darbam. Pielūko, lai filozofiskais noskaņojums neveicina neuzmanības kļūdas, nerada nesaprašanos ar priekšniecību.

VĒRSIS Gaisotne kolektīvā var būt samērā nemierīga. Taču tas tev neliegs īstenot cerētās darba lietas. Lai diena paietu pēc iespējas mierīgāk, atturies no iesaistīšanās asās diskusijās, esi pēc iespējas diplomātiskāks.

DVĪŅI Šodien ieguvēji būs tie Dvīņu zīmes pārstāvji, kuri spēs gūt sapratni ar apkārtējiem, pratīs parādīt sevi no labākās puses. Droši liec lietā sev piemītošās oratora dotības un asprātību.

VĒZIS Nav izslēgtas pārmaiņas darba jomā. Solīt, ka jaunās vēsmas būs labvēlīgas, spēs tikai laiks. Daudz kas būs atkarīgs no tavām pielāgošanās spējām un prasmes sastrādāties ar pretēju uzskatu piekritējiem.

LAUVA Vēlams novilkt striktu robežu starp darbu un privāto dzīvi, citādi vari iedzīvoties galvassāpēs. Nav izslēgts, kāds no tuvinieku vidus pārsteigs tevi ar savu uzvedību, dīvainajiem apgalvojumiem.

JAUNAVA Šobrīd veiksme būs tavā pusē, padosies gan praktiski darbi, gan radošās ieceres. Ja vēlies, lai diena būtu pavisam izdevusies, atturies no vēlmes pakritizēt, pamācīt apkārtējos. Vakaru velti mīļotajam.

SVARI Apliecināsi savu sabiedrisko garu, spēju saprasties ar visu gada gājumu cilvēkiem. Zināmas problēmas var sagādāt biroja tehnika, it sevišķi datori. Esot pie stūres, ievēro dubultu piesardzību.

SKORPIONS Ja spēsi apvaldīt mirkļa impulsus, diena paies rāmā garā. Kontaktos ar apkārtējiem mēģini iztikt bez asām piezīmēm, uzstājīga toņa. Nepieciešamības gadījumā droši vari risināt finansiālus jautājumus.

STRĒLNIEKS Pieņemot jelkādu lēmumu, nesāc šaubīties par to, bet gan dodies taisnā ceļā pretī savam mērķim. Zvaigznes iesaka nopietnāk koncentrēties patiesi svarīgām lietām, netērēt laiku sīkumos!

MEŽĀZIS Nesteidzies visu paveikt vienā dienā. Pareizāk būtu vienmērīgi sadalīt darāmos darbus visas nedēļas garumā. Šobrīd tava nervu sistēma var būt jutīgāka pret ārējiem kairinājumiem.

ŪDENSVĪRS Ja vien būs iespēja rīkoties neatkarīgi, patstāvīgi, jutīsies laimīgs, veiksi savus pienākumus ar prieku. Savukārt, ja kāds nemitīgi diriģēs tevi, darbi tā vien ķersies un neies nekādi uz priekšu.

ZIVIS Centies pēc iespējas objektīvāk novērtēt pašreizējo situāciju, neļaut fantāzijām, iedomām nomākt veselo saprātu. Šodien prātīgāk būtu atturēties no finansiālu un juridisku jautājumu risināšanas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu