Kā nozagt $88 000 un tikt pieķertam, lieloties ar savu guvumu (19)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Facebook

Kāds vīrietis ASV ilgstoši apzadzis banku, kurā strādājis, kopumā piesavinoties aptuveni 88 000 dolāru. Vīrietis galu galā pieķerts pēc tam, kad viņš savu sociālo tīklu profilos ievietojis attēlus, rādot banknošu kaudzes, vēsta ASV raidorganizācija CNN.

29 gadus vecais Arlando Hendersons strādāja kādā bankā Ziemeļkarolīnas štatā pilsētā Šarlotē.

Kā liecina viņam izvirzītās apsūdzības, Hendersons vismaz 18 reizes piesavinājies naudu no bankas seifa. Bankas klientu naudu no seifa Hendersons zadzis vairākus mēnešus.

Nozagto naudu viņš noguldījis savā bankas kontā.

Šā gada jūlijā un augustā viņš savos sociālo tīklu profilos ievietojis vairākus attēlus, kuros redzams pozējot ar naudu vai citiem dārgiem priekšmetiem.

Hendersonu aizturēja Federālais izmeklēšanas birojs, un šonedēļ viņam izvirzītas apsūdzības zādzībās un krāpšanā.

Hendersons tiek apsūdzēts arī krāpšanā ar kredītiem. Par bankā nozagto naudu viņš samaksājis pirmo iemaksu par automašīnu “Mercedes Benz”, ko iegādājies kredītā.

Tāpat viņš viltojis vai iznīcinājis dažādus bankas dokumentus, lai slēptu savu noziegumu pēdas. Savās nelikumīgajās aktivitātēs viņš iesaistījis arī vairākus savus kolēģus bankā.

Hendersons sociālajos tīklos dižojies arī ar savu jauno automašīnu. Tāpat viņš sociālajos tīklos devis dažādus padomus par to, kā kļūt veiksmīgam un kā attīstīt “savu zīmolu”.

Hendersons tika aizturēts Kalifornijas štatā šā gada 4.decembrī.

Par katru zādzības, finanšu institūciju apkrāpšanas un dokumentu viltošanas epizodi Hendersonam var tikt piespriests līdz pat 30 gadus ilgs cietumsods un soda nauda viena miljona apmērā.

Tas nozīmē, ka Hendersonam cietumā var nākties pavadīt visu atlikušo mūžu.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu