Dāvanas meklēšana dzen stresā? Daži ieteikumi īpašām dāvanām īpašiem cilvēkiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Agrākos laikos dāvanu sarūpēšana ģimenes locekļiem bija daudz vieglāka, jo piedāvājumu klāsts lietām un pakalpojumiem bija uz pusi mazāks. Šodien Ziemassvētku dāvanu sarūpēšana mūsos rada stresu, jo vēlmes un vajadzības ir augušas citā līmenī - it īpaši tehnoloģiju segmentā. 

Ja tu šodien meklē dāvanu kādam no sev tuviem cilvēkiem, tad mums ir daži ieteikumi vērtīgām, kvalitatīvām un pārsteidzošām dāvanām, kuras ne tikai atvieglos dāvanu saņēmēja dzīvi, bet arī dos lielu pievienoto vērtību viņa ikdienas gaitās. Kādas tās ir? Par to lasi turpinājumā!

Dāvana sporta mīļotājiem - viedpulkstenis

Ja kāds no tavas ģimenes locekļiem ir kaislīgs sportists, kuram ikdiena saistās ar sava ķermeņa fizisko formu uzturēšanu kārtībā, kā arī labprāt skrien, vingro vai nostaigā garus kilometrus, tad šāda dāvana var šo cilvēku ne tikai ļoti iepriecināt, bet arī palīdzēt sekot līdzi vairākām lietām sportošanas laikā.

Mūsdienīgs viedpulkstenis spēj parādīt precīzu sportista intensitātes noslodzes informāciju, seko līdzi sirdsdarbībai (it īpaši svarīgi tas ir cilvēkiem, kuriem ir vājāka sirds) un uzrāda tauku sadedzināšanas etapus. Vislabākais ir tas, ka, sākot lietot šādu pulksteni, tā lietotāji izmaina un uzlabo savus treniņus, jo iegūstamo informāciju var vērst sev par labu.

Piemēram, pie pārāk lielas fiziskas noslodzes viedpulkstenis nosūta informāciju, ka sirdsdarbības ātrums ir lielāks par 100 sitieniem minūtē. Miega kvalitātes izvērtēšanas funkcija spēj identificēt miega problēmas un ieteikt lietotājam ap simts dažādu vērtīgu veidu, kā to uzlabot.

Tā kā sports ir tik ļoti daudzējāds, nav jābaidās, ka kādā no tā veidiem šāds pulkstenis varētu nederēt, jo tas lieliski darbojas gan peldētājiem, gan skrējējiem, gan kalnos kāpējiem vai fitnesa kluba nodarbībās.

Viedpulkstenis noder arī citās ikdienas gaitās, piemēram, ziņo par ienākošajiem zvaniem, e-pastiem, noder kalendāra apskatei un pat sociālo tīklu lietošanai.

Vēl interesanta iespēja šim viedpulkstenim ir spēt atrast mājās pazudušu telefonu ar Phone finder (telefona meklētājs), kas nosūta signālu uz telefonu, ja vien tam ir aktivizēta jau minētā funkcija.

Dāvanas izvēle viedpulksteņu kategorijā: Huawei GT 2 46 mm pulkstenis vīriešiem/sievietēm un Watch GT2 42 mm rose Gold sievietēm.

Foto: publicitātes

Dāvana individuālistiem ar izteikti kvalitatīvu mūzikas skaņas gaumi - bezvadu austiņas

Turpinot par sporta mīļotājiem un papildinot tos ar cilvēkiem, kuri ikdienā izbauda kvalitatīvu mūziku, dodoties uz darbu, braucot sabiedriskajā transportā vai vienkārši pastaigājoties, izcila dāvana varētu būt bezvadu austiņas, kuras šajā gadā iet izteiktu slavas gājienu patērētāju vidū. Daudzi, kuri novērtē stilu, labu skaņu un seko līdzi tehnoloģiju jaunumiem, tādas vēlētos, tāpēc, ja esi izlēmis kādam tuviniekam tās uzdāvināt, tad kā labāko ieteikumu varam piedāvāt Huawei FreeBuds 3 bezvadu austiņas.

Ja līdz šim lietotājs ir saskāries ar austiņām, no kurām sāp bungādiņas vai auss eja, tad ar šīm austiņām lietotājs par minētajām problēmām var droši aizmirst. Bez tā visa, ja dāvanas saņēmējs augsti novērtē mūziku, bet tai pašā laikā iziet sabiedrībā esošā troksnī, piemēram, brauc vilcienā vai gaida transportu pieturā, tad bezvadu austiņas garantēs viedo trokšņu apslāpēšanas funkciju. Vai saņēmējs novērtēs šādu dāvanu? Pavisam noteikti!

Foto: publicitātes

Dāvana jauniešiem: pašbilžu un video eksperts – Nova 5T viedtālrunis

Ja ģimenē aug jaunietis, kuram sen jau ir laiks tikt pie jauna viedtālruņa, tad šis varētu būt viens no veiksmīgiem un vērtīgiem dāvanu veidiem.

Kāds tad ir Huawei Nova 5T viedtālrunis, lai jaunietis būtu absolūti ikdienā laimīgs par funkcijām un iespējām, ko šī ierīce piedāvā?

  • Tai ir profesionāla kamera, kas spēj nodrošināt foto un video mirkļus zibenīgi, augstā kvalitātē - šim modelim ir četras mākslīgā intelekta kameras, kas nodrošinās iespēju fotografēt un filmēt dažādos leņķos;
  • Laba skaņas kvalitāte un trokšņu izolācija, lai varētu gan klausīties mūziku, gan spēt sarunāties sabiedriskās vietās;
  • Ietilpīga atmiņa un spēja darboties bez traucējumiem - mūsdienās, kad failu daudzums ir milzīgs un jaunieši izmanto safotografēto un safilmēto arī citos resursos, tad telefonam ir jāspēj nodrošināt datu un failu apjomu;
  • Laika patēriņš, lādējot telefonu, jeb baterijas ilgums - jo ilgāk telefona baterija spēj darboties bez uzlādes, jo vairāk ir atvieglota tā lietotāja dzīve. Steidzīgiem jauniešiem šis ir tieši laikā. Tas pats attiecas arī uz funkciju, kas dod iespēju telefonu uzlādēt ātri.
Foto: publicitātes

Dāvana elegances un stila cienītājiem – jaudīgais P30 Pro

Dūmakaini zilās krāsas Huawei flagmanis ir būtu pārsteidzoši laba dāvana tiem, kas augstu vērtē stilu un nepieļauj kompromisus, ja ir runa par tālruņa veiktspēju. Dūmakaini zilais viedtālrunis būs lielisks sabiedrotais, kas piestāvēs gan elegantam kungam, gan izsmalcinātai dāmai. Tajā pašā laikā to novērtēs arī inovatīvāko tehnoloģiju cienītāji - telefona ātrums, jauda un pielāgošanās spējas ir tiešām izcilas. Turklāt P30 sērijas tālruņi no Huawei jau izslavēti ar iespaidīgajām kameras iespējām - P30 Pro piedāvā pieckāršu optisko palielinājumu, 10x bezzudumu palielinājumu un 50x digitālo palielinājumu. Tālrunis aprīkots ar EMUI10 lietotājsaskarni. Izvēloties šo modeli kā dāvanu, tu nekļūdīsies!

Foto: publicitātes

Novēlam, lai dāvanu meklēšana izdodas viegla, pārdomāta un tās saņēmējiem būtu neizsakāms prieks!

Publikācija tapusi sadarbībā ar Huawei.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu