Astoņus gadus vecs "jūtūberis" pērn nopelnījis $26 miljonus (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Youtube

Aizvadītājā gadā visvairāk pelnošais "jūtūberis" pasaulē ir astoņus gadus vecais Raiens Kadži, liecina biznesa žurnāla "Forbes" aprēķini. Viņš aizvadītā gada laikā nopelnījis 26 miljonus ASV dolāru (23,4 miljonus eiro).

Kadži savā "YouTube" kanālā publicē atsauksmes par rotaļlietām. Viņam ir pašam savs rotaļlietu, apģērbu un citu preču zīmols, kā arī raidījums bērnu kanālā "Nickelodeon" un līgums ar straumēšanas pakalpojumu "Hulu".

Foto: Youtube

"Forbes" saraksta otro vietu ieņem kanāls "Dude Perfect", kas aizvadītajā gadā var lepoties ar 20 miljonu dolāru (18 miljonu eiro) ieņēmumiem. To veido pieci draugi, kuri ir apmēram 30 gadus veci. Viņi publicē video, kuros nodarbojas ar sportu, izpilda dažādus trikus un cenšas pārspēt Ginesa pasaules rekordus.

Viņiem kanālā "Nickelodeon" ir raidījums "The Dude Perfect Show".

Foto: Youtube

Savukārt topa trešo vietu ieņem piecgadīgā Anastasija Radzinska no Krievijas, kuras "YouTube" kanāls piesaistīja ienākumus 18 miljonu dolāru (16,2 miljonu eiro) apmērā. Viņa piedzima ar bērnu cerebrālo trieku, un ārsti bažījās, ka viņa nekad nerunās. Viņas vecāki sāka platformā "YouTube" ievietot ģimenei un draugiem domātus video par Anastasijas ārstēšanos. Viņas kanāliem septiņās valodās tagad ir 107 miljoni abonentu.

Viņai bijuši ar sešiem cipariem rakstāmi sadarbības līgumi ar tādie zīmoliem kā "Legoland" un "Dannon".

Foto: Youtube

Saraksta ceturto vietu ieņem izklaidējošā šova "Good Mythical Morning" veidotāji Rets un Links, kuru ieņēmumi bija 17,5 miljoni dolāru (15,7 miljoni eiro), bet piektajā vietā ir grima mākslinieks Džefrijs Stārs ar 17 miljoniem dolāru (15,3 miljoniem eiro).

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu