Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi gaida brīvdienās. 

SESTDIENA

AUNS Būsi pacietīgs un savaldīgs. Pat ja saskarsies ar negaidītiem likteņa pavērsieniem, sava veida triecieniem, saglabāsi vēsu prātu un apdomību. Šodien labs kontakts veidosies ar jaunāko paaudzi.

VĒRSIS Tevi divreiz nebūs jāskubina doties baudīt dzīvi. Nav svarīgi, vai tā būs jautra pasēdēšana draugu lokā vai arī lielāks saviesīgais pasākums, tu būsi jautrs, draudzīgs, atstāsi par sevi paliekošu iespaidu.

DVĪŅI Nekļūsti izšķērdīgs, rūpīgāk seko līdzi, lai tavi izdevumi nepārsniegtu ienākumus. Tie Dvīņi, kuri tomēr ļausies savām mirkļa iegribām, riskē ieslīgt ilgās parādsaistībās.

VĒZIS Vēlēsies kaut uz dienu kļūt gana egoistisks, lai laiku veltītu tikai un vienīgi savu iegribu apmierināšanai. Mīļotais cilvēks izrādīs apbrīnojamu sapratni un atturēsies no nevajadzīgiem pārmetumiem.

LAUVA Tuvo cilvēku pārmetumus uztversi ļoti saasināti. Nav izslēgts, ka emocionālā plānā jutīsies rūpju nomākts, tādējādi vēlēsies izkratīt sirdi, gūt uzticama cilvēka morālo atbalstu, iedrošinājumu.

JAUNAVA Ja līdz šim sevī esi “taupījis” vēlmi mainīt mājokļa iekārtojumu, interjeru, tagad ir īstais brīdis, lai cerēto beidzot īstenotu! Mēģini iesaistīt savās aktivitātēs arī pārējos ģimenes locekļus.

SVARI Var būt grūtāk samierināties ar radinieka neseno rīcību, kādēļ pastāv iespēja nonākt asākā konfliktā ar viņu. Taču tevī valdīs stingra pārliecība, ka tieši tev strīdā iesaistītais jāved pie prāta.

SKORPIONS Uz āru var spraukties tavi rakstura asumiņi, taču līdzcilvēki šoreiz tos uztvers ar humoru. Šī ir lieliska diena, lai veltītu laiku sportam. Fiziskās aktivitātes neapšaubāmi palīdzēs noņemt iekšējo spriedzi.

STRĒLNIEKS Šodien piedzīvotais var mainīt tavus tālākos profesionālos plānus, izvirzīt jaunas prioritātes. Ieklausies atvasīšu sacītajā, centies saprast, vai viņām nav nepieciešams tavs padoms, atbalsts.

MEŽĀZIS Sirds tīkos pēc izklaides, ceļojumiem, romantiskiem piedzīvojumiem. Savā rīcībā nekļūsti pārgalvīgs vai pārlieku azartisks. Esot pie stūres, nopietnāk rūpējies par savu un apkārtējo drošību!

ŪDENSVĪRS Tuvinieki var sagādāt patiesu pārsteigumu, kurš vēl ilgu laiku paliks tavā atmiņā. Saskarsmē ar ģimenes locekļiem viegli radīsi kopīgu valodu, spēsi atrisināt visas līdz šim radušās nesaskaņas.

ZIVIS Vari nonākt situācijā, kad sanāks rīkoties pretēji saviem uzskatiem. Diena kopumā sola krāšņas izjūtas, piesātinātu notikumu gaitu. Mīlas dzīvē vēlēsies pamēģināt ko jaunu, nebijušu.

SVĒTDIENA

AUNS Tevi var pārņemt greizsirdības uzplūdi, kuriem gan nebūs nekāda reāla pamatojuma. Centies apvaldīt radušās kaislības, citādi no strīdiem neizvairīsies. Lieko spriedzi labāk noņemt sporta zālē!

VĒRSIS Šodien pavadi laiku mājās. Atpūtini nervu sistēmu, mierīgi pārrunā aktuālās lietas ar otro pusīti, centieties kopīgi apzināties nākotnes plānus. Vakarā atvasītes var pārsteigt tevi ar drosmīgiem paziņojumiem.

DVĪŅI Būsi apmierināts ar dzīvi, attiecību gaitu laulības ostā. Šis ir piemērots brīdis, lai kopīgi ar partneri dotos pie dabas vai apmeklētu kādu kultūras pasākumu. Vakarā esi piesardzīgāks pie auto stūres!

VĒZIS Jau modīsies praktiskā, rosīgā noskaņojumā, kurš tā vien liks pievērsties mājokļa uzkopšanai, citu saimniecisku jautājumu risināšanai. Vakarpusē labprāt pavadīsi laiku kopā ar mīļoto cilvēku.

LAUVA Neparko nevēlēsies sēdēt mājās. Tevi pat nedaudz tracinās ikdienas pelēcība, vienmulīgums, tāpēc meklēsi veidus, kā rast atmiņā paliekošus iespaidus. Galvenais, nesāc pārāk spēlēties ar risku.

JAUNAVA Brīvdiena vai ne, bet tu būsi nodarbināts ar profesionāla rakstura jautājumiem. Pilnīgi iespējams, tiksies ar kolēģiem vai sadarbības partneriem, lai pārrunātu turpmākos darījumus, plānus.

SVARI Pilnīgi iespējams, ka tieši otrā puse būs tā, kura dos tev nepieciešamo stimulu sen lolotu interešu, vaļasprieku izkopšanai. Ja vēlies, droši vari apmeklēt dažādus domubiedru saietus, seminārus.

SKORPIONS Tavs organisms šobrīd var saasinātāk reaģēt uz medikamentiem un alkoholu. Ja iespējams, atturies gan no viena, gan otra. Lai labāk relaksētos, pievērsies jogai, meditācijai.

STRĒLNIEKS Būsi dzīvesprieka un enerģijas pilns. Ar savu klātbūtni, humora izjūtu spēsi uzlabot omu arī apkārtējiem. Tu nekļūdīsies, ja šobrīd aicināsi pie sevis ciemiņus vai arī pats dosies kurp viesoties.

MEŽĀZIS Tavs garastāvoklis jūtami uzlabosies, varēsi vieglāk izveidot kontaktu ar apkārtējiem, iegūt jaunus paziņas, apmainīties viedokļiem, pieredzi. Mīlas frontē iespējami negaidīti notikumu pavērsieni.

ŪDENSVĪRS Dienas ritējums būs atkarīgs no attiecībām ar mājiniekiem. Ja tevis un tuvinieku starpā valdīs harmonija, diena būs izdevusies. Par sevi var likt manīt kāds no taviem slēptajiem talantiem.

ZIVIS Izrādīsi manāmu gādību, uzmanību pret mājiniekiem, kuri no savas puses mēģinās atdarīt ar ko līdzīgu. Runājot par paša baudu, tev zvaigznes iesaka pievērsties skaistumkopšanas, pirts procedūrām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu