Zagļu iekārotākie auto 2019. gadā - BMW, Volvo un Toyota (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Auto zādzība
Auto zādzība Foto: Pixabay

Šā gada 11 mēnešos autozagļi visvairāk iekārojuši BMW, "Volvo" un "Toyota" markas automašīnas, savukārt septiņu gada periodā zagtāko auto topā pirmās vietas pieder "Toyota", "Audi", "BMW", "Volkswagen" un "Honda".

Tā  norāda apdrošināšanas sabiedrības AAS "BTA Baltic Insurance Company" (BTA) Mārketinga un sabiedrisko attiecību departamenta direktore Elīna Rasmane.

Uzņēmuma apkopotie dati tāpat rāda, ka visbiežāk autozagļi iekāro vidējās klases automašīnas, tostarp "Volvo XC60", "Honda CRV" un arī "BMW X5", kas agrākos pētījumos atzīts par spēkratu, kas saglabā visaugstāko vērtību piektajā gadā pēc iegādes - 42%.

Zagtāko auto modeļu TOP10 šā gada 11 mēnešos iekļuvuši arī "BWM X5 Xdrive 30D", "Volvo XC60", "Honda CRV", "Toyota RAV4", "Toyota Avensis", "Toyota Yaris", "Volkswagen Passat" un "Subaru Legacy".

Apdrošināšanas sabiedrības Apdrošināšanas atlīdzību departamenta direktors Kārlis Liepiņš tikmēr piebilst, ka "par autozagļu upuriem nereti kļūst automašīnas ar Keyless sistēmu bez uzstādītām papildu drošības sistēmām, tomēr šādi nodrošinātu spēkratu skaits pieaug, padarot zādzības retākas un sarežģītāk īstenojamas".

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu