Svētku brīvdienās mainīsies CSDD darba laiki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Gada nogales svētku brīvdienās mainīsies Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) darba laiki, informēja CSDD pārstāvji. 

Svētdien, 22.decembrī, strādās tehniskās apskates stacija Rīgā, Antenas ielā 2, un tās darba laiks būs no plkst.8 līdz 16, bet pirmdien, 23.decembrī, visu CSDD tehniskās apskates staciju darba laiks būs par stundu īsāks nekā parasti.

Ziemassvētku brīvdienās no 24.decembra līdz 26.decembrim CSDD klientu apkalpošanas centri būs slēgti. 

Piektdienā, 27.decembrī, strādās visi CSDD klientu apkalpošanas centri, un sestdien, 28.decembrī, strādās tās tehniskās apskates stacijas, kurām sestdiena parasti ir darba diena. Savukārt svētdien, 29.decembrī, strādās tikai tehniskās apskates stacija Rīgā, Antenas ielā 2, un tās darba laiks būs no plkst.8 līdz 16. 

Pirmdien, 30.decembrī, visu CSDD klientu apkalpošanas centru darba diena būs par vienu stundu īsāka. 

CSDD klientu apkalpošanas centri būs slēgti arī otrdien, 31.decembrī, un trešdien, 1.janvārī. Savukārt ceturtdien, 2.janvārī, klientu apkalpošanas centri būs atvērti. 

Rīgas Motormuzejs būs slēgts no 24.decembra līdz 26.decembrim, kā arī 31.decembrī un 1.janvārī. Savukārt pārējās dienās Motormuzejs būs atvērts apmeklētājiem no plkst.10 līdz 18.  

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu