Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Darbs šobrīd prasīs savu. Nav izslēgts, nāksies uzņemties papildu pienākumus vai doties palīgā kādam no kolēģiem. Zvaigznes šodien iesaka atturēties no pārlieku treknu un asu ēdienu lietošanas.

VĒRSIS Šodien labāk klāsies Vēršiem, kuri sēž priekšnieka krēslā. Padotā darbs var izrādīties grūtāks tieši tāpēc, ka būs kāds, kurš nemitīgi norāda, kas un kā tev ir jādara. Nav vēlams parakstīt ilgtermiņa līgumus.

DVĪŅI Pievērs lielāku uzmanību lietvedībai, juridiskajām formalitātēm. Nav izslēgts, ka šobrīd tev labāk padosies darbs vienatnē. Saskarsmē ar kolēģiem esi lietišķs, neapspried privātus jautājumus.

VĒZIS Gribēsi ātrāk paveikt visus pienākumus, lai vēl paspētu aizskriet uz veikalu un iegādātos nepieciešamo Ziemassvētku sagaidīšanai. Pielūko, lai tēriņi nekļūst par apgrūtinājumu ģimenes budžetam.

LAUVA Spītība, stūrgalvība sagādās vairāk galvassāpju nekā labuma, tāpēc esi saprātīgs, neļauj minētajām negācijām traucēt savu profesionālo izaugsmi. Mājās valdīs tīkama, saskanīga gaisotne.

JAUNAVA Dienu pirms svētku brīvdienām cītīgi strādāsi. Tavā pienākumu paletē var parādīties jauni un atbildīgi pienākumi. Taču tu būsi apņēmības pilns ar tiem visiem tikt galā.

SVARI Var rasties iespējas paplašināt lietišķo kontaktpersonu loku. Kāds Svaru zīmes pārstāvis var tikt norīkots nelielā komandējumā. Tev šobrīd lieliski padosies visu veidu analītiskie pienākumi.

SKORPIONS Koncentrējies uz saviem tiešajiem pienākumiem, atturies apspriest ar kolēģiem jaunākās baumas, privātās nebūšanas. Saskarsmē ar priekšniecību savu viedokli šoreiz vēlamāk paturēt pie sevis.

STRĒLNIEKS Mierīgi un bez steigas pabeidz iesākto, pārliecinies, ka viss ir izdarīts kvalitatīvi. Šis ir piemērots brīdis, lai apdomātu veselīgāku dzīvesveidu, atlicinātu vairāk uzmanības fiziskajam ķermenim.

MEŽĀZIS Iekšēji pretosies kolēģu priekšlikumiem, taču atklāti iebilst arī īsti negribēsi. Ļauj notikumiem attīstīties dabiski, laiks rādīs, kuram tad beigu beigās bija taisnība. Dienas izskaņā esi piesardzīgāks pie stūres.

ŪDENSVĪRS Būsi pārliecināts par savu taisnību un nekautrēsies to paust apkārtējiem. Šodiena var izrādīties zīmīga tiem Ūdensvīriem, kuri saistīti ar jurisprudenci, žurnālistiku un politisko darbību.

ZIVIS Tehniska rakstura problēmas var radīt šķēršļus iecerētā īstenošanā. Ja tev ieplānotas būtiskas tikšanās, centies uz tām ierasties nedaudz agrāk. Naudas lietas vēlamāk kārtot pēcpusdienā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu