Anna Lieckalniņa atklāti par savu vajātāju: "Jo vairāk esi gaismā, jo vairāk kaitini melnos" (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Geštaltterapeite, teoloģe un aktrise Anna Lieckalniņa intervijā žurnālam “Vakara Ziņas” atklāja ne tikai to, ka viņai ir vajātājs, bet arī dažas detaļas par šo nepatīkamo situāciju.

Viņa sniedza padomus tiem cilvēkiem, kuri nonākuši līdzīgā situācijā, mācot, kā būtu jārīkojas.

"Cilvēkiem, kuri dzīvo nežēlīgā vidē, ir jāsaprot, ka viņi vairs negrib šeit būt. Un tad var meklēt ceļus - pie mācītāja, terapeita, draudzenes vai baznīcā. [..]

Ja jums mājās dara pāri, tad vajag celties un mainīt apstākļus. Man pašai ir viens vajātājs, kurš ir man tuvu stāvošs cilvēks, kas raksta slimas vēstules. Esmu vērsusies arī policijā. Cilvēks ir purvā. Caur purvu viņš skatās uz pasauli. To bildi, kuru viņš redz, to arī uzrakstījis nesen vēstulē.

Jo vairāk esi gaismā, jo vairāk kaitini melnos. Vienmēr esmu meklējusi izeju no grūtām situācijām. Es iedvesmojos no cilvēkiem, kas ir tā vērti, lai viņiem līdzinātos. Man jāsaka liels paldies manai vecmammai, kas man ir ļoti daudz dzīvē devusi," stāstīja slavenība.

Kā jau ziņots, aktrise pašlaik uz lielajiem kino ekrāniem redzama filmā "Jaungada taksometrs 2".

Pagājis gads, un filmas “Jaungada taksometrs” varoņi skaita stundas līdz Jaunajam gadam. Filmas varoņu dzīvēs ir notikušas pārmaiņas. Andrejs (Lauris Reiniks) šo vakaru pavadītu kopā ar mīļoto Ilzi (Anete Krasovska), gaidot atbraucam viņas mammu, ja tikai Ilzei, gaidībās esot, visu laiku nerastos dažādas iegribas, kurām vajadzētu aizbraukt pakaļ. Andreja kaimiņš policists Jēkabs Garšiņš (Nauris Brikmanis) pirms gada nejauši iekļuvis pikantā fotosesijā un gada laikā ticis šantažēts, taču ar jaunās paziņas kosmetoloģes Annas (Anna Lieckalniņa) palīdzību atgriežas notikumu vietā, lai panāktu taisnību. Aiga (Zane Dombrovska), kas apņēmusies visu gadu ieturēt lielu distanci no vīriešiem, pēdējās stundās cenšas atrast spēku, lai atturētos mesties simpātiskā Jāņa (Andris Bulis) apskāvienos. Visbeidzot izpalīdzīgais Andrejs savas labās sirds dēļ jau otro reizi nespēj atteikt Igoram (Valters Krauze) un neviļus kļūst par salaveci neparastā pasākumā, kas var mainīt ne tikai viņa paša, bet arī jaunās ģimenes nākotni. Un, protams, vienmēr par dzīvi labāk zinošā Velta (Baiba Sipeniece-Gavare), kurai šogad ar pamācībām Aigai ir par maz.

Filmas “Jaungada taksometrs 2” režisors un idejas autors ir Māris Martinsons, producente - Linda Krūkle.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu