Tirdzniecībā nonākušas festivāla "Rīgas ritmi 2020" superbiļetes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Improvizācijas, džeza un pasaules mūzikas festivāls "Rīgas ritmi 2020" notiks no 1. līdz 4. jūlijam un ar īpašu programmu atzīmēs divdesmit gadu jubileju. Īsteniem mūzikas faniem jau ir iespēja pirmajiem iegādāties festivāla superbiļetes. Ar superbiļeti varēs apmeklēt visus trīs festivāla galvenos koncertus VEF kultūras pilī no 2. līdz 4. jūlijam, sēdēt VIP sēdvietās, attiecīgi izbaudīt gan labāko redzamību, gan perfektu skaņas kvalitāti un arī ietaupīt 50 procentus no parasto ieejas karšu cenas.

2020. gadā uz festivāla skatuvēm savu māksliniecisko spožumu demonstrēs izcilais kubiešu džeza talants, pianists Roberto Fonseca, kuram nav sveša arī urbānās mūzikas un hiphopa pasaule. Rīgā Fonseka prezentēs sava jaunākā, 2019. gada nogalē klajā laistā albuma "Yesun" programmu. Festivālā uzstāsies arī multikulturālā, četrus kontinentus pārstāvošā un šā gada "Grammy" balvai nominētā pasaules mūzikas supergrupa "Bokanté", kuras kodolu veido ar vairākiem "Grammy" iepriekš jau apbalvotie mākslinieki Michael League, Chris McQueen un Bob Lanzetti.

Īpašu dāvanu festivāla jubilejā pasniegs pasaulslavenais mūzikas producents Quincy Jones, piedāvājot klausītājiem izbaudīt jaunā amerikāņu dziesminieka Clark Beckham neparasto vokālu. Tāpat festivāla apmeklētājus priecēs harismātiskā zviedru džeza dziedātāja un "Riga Jazz Stage 2019" laureāte Liselotte Östblom, kā arī amerikāņu fantastiskās balss īpašniece un "Riga Jazz Stage 2017" uzvarētāja Shenel Johns.

Uz "Rīgas ritmu" skatuvēm līdz šim uzstājušies 600 mākslinieki no visas pasaules, bet festivālu apmeklējuši jau 180 000 cilvēku, tādējādi tas ieguvis valsts nozīmes kultūras notikuma statusu.

Superbiļetes nopērkamas "Biļešu serviss" kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv.

www.rigasritmi.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu