Video: Iereibis šoferis pāris minūšu laikā izraisa divas sadursmes un cenšas aizbēgt (14)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

7.decembra pēcpusdienā Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes darbinieki, patrulējot Juglas apkaimē, pamanīja kādu autoavāriju. Pēc operatīvā transportlīdzekļa apturēšanas, likumsargiem pamāja viens no ceļu satiksmes negadījumā iesaistītajiem šoferiem. 

Vīrietis pastāstīja, ka pirms pāris minūtēm notikusi četru automašīnu sadursme. To izraisījis piektais šoferis, kurš notikuma vietu pametis.

Ņemot vērā, ka informācija par notikušo jau bija nodota Valsts policijai, Rīgas pašvaldības policisti devās ziņotāja norādītajā virzienā. Aptuveni pēc trīs minūtēm likumsargu acu priekšā pavērās vēl viens ceļu satiksmes negadījums. Turpat pamanīta arī meklētā automašīna, kas negadījuma laikā bija sašķaidīta.

Pie policistiem piesteidzās kāda sieviete, kura teicās redzējam negadījuma izraisītāju izkāpjam no sašķaidītā transportlīdzekļa un aizbēgam. Vīrietis bija ievainots un nekur tālu nav varējis aizskriet. Likumsargi viņu atrada pie kāda daudzdzīvokļu nama, kur, viņš sajutis sāpes, apstājies un apsēdies zālienā.

Ar policistu palīdzību viņš pavadīts atpakaļ uz notikuma vietu.

Vienlaikus arī uz otru ceļu satiksmes negadījuma vietu izsaukti Valsts policijas, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki.

Sarunas laikā cietušais šoferis atklāja, ka pie stūres sēdies alkohola reibumā, kā arī izteica nožēlu par notikušo.

Izsauktie operatīvie dienesti pārņēma darbu notikuma vietā. Drīz pēc tam cietušais šoferis nogādāts slimnīcā.

Rīgas pašvaldības policija aicina nesēsties pie automašīnas stūres ne pašam, ne arī ļauj saviem tuvākajiem to darīt, ja ir lietots alkohols.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu