Rīgas Ziemassvētku koncerta skaistie tērpi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Ieskats ikgadējajā  Ziemassvētku koncertā Ķīpsalas hallē
Ieskats ikgadējajā Ziemassvētku koncertā Ķīpsalas hallē Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

“Rīgas Ziemassvētku koncertā bija gan svētku salūta košums, gan eglītes brīnumsvecīšu mirdzums,” norāda stiliste un tērpu dizainere Anete Agneta Krišjanova, kas koncerta māksliniekus ietērps Latvijas jauno dizaineru darinātajos apģērbos.

“Mākslinieku tērpi papildinās koncerta ideju un radīs lielisku atmosfēru. Šogad Rīgas Ziemassvētku koncerts aicina iedvesmoties no supervaroņiem, tāpēc arī tērpi bija koši un atmiņā paliekoši! Koncerta vadītājs – Valmieras teātra aktieris Mārtiņš Meiers – būs galvenais Džeims Bonds, pārējie mākslinieki – Bonda brālēni. Bija spoža bondiāde!” smejoties stāsta Anete.

Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

“Jauno dizaineru tērpi vienmēr lieliski atsvaidzina koptēlu,

piedod tādu kā mazu āža kājiņu, kā, piemēram, pikants šķēlums tradicionālajai, melnajai kleitiņai,” norāda stiliste, kas klasiskos apģērbus kombinē ar Latvijas Mākslas akadēmijas dizaineru darinātajiem tērpiem.

Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Rīgas Ziemassvētku koncerta apmeklētāji varēja novērtēt jauno dizaineru – Elīnas Baltaces, Romāna Arhipova, Agneses Eidukas – un Latvijā radīto apģērbu un aksesuāru zīmola “Branchess” tērpus.

Bet reizēs, kad iecerēto tērpu Anetei atrast neizdodas, viņa pati ķeras pie šūšanas. Piemēram, Rīgas Ziemassvētku koncerta solistei Katrīnai Gupalo tērpu māksliniece darināja dzeltenu bikškostīmu: “Katrīna ir ekstraordināra mūziķe, tādēļ arī tērpam tādam jābūt! Tam jāizceļ mākslinieka individualitāte. Es negribu lauzt mākslinieka stilu, dažādie raksturi un vokāli ir šī koncerta burvība un bagātība!”

Foto: No personīgā arhīva
Foto: Mārtiņš Otto, TVNET
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu