Sācies Žurkas gads! 2020. gada astroloģiskā prognoze (7)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
Foto: Depositphotos

2020. gada valdniece būs metāliskā Žurka, un pēc Austrumu kalendāra gads sākas 2020. gada 24. janvārī pulksten 23:43 pēc Latvijas laika. 

Kādi tad ir Žurkas gadā dzimušie cilvēki? No vienas puses strādīgi, labi ģimenes cilvēki, gudri, attapīgi, no otras puses intriganti un baumotāji. Mīl sabiedrības uzmanību, ballītes un azartspēles. Tieksmē pēc stabilitātes un komforta Žurkas velk savā aliņā visu, ko vien var, tātad ir  krājējas. Dažreiz, dzenoties pēc naudas, aizņemas to no radiem un draugiem, diemžēl uz neatdošanu. Mīlas lietās sentimentāla, apbur partneri ar savu šarmu, tai pašā laikā pati jūtas nesaprasta un nelaimīga. Žurkai piemērotākie partneri ir Pūķis, Vērsis un Pērtiķis. Starp Žurkām sastopami slaveni politiķi, biznesmeņi, arī mūziķi.

Foto: Depositphotos

Kāds solās būt Žurkas gads?

2020. gadā veiksies tiem, kas skaidri apzināsies savus mērķus, neslinkos un pildīs solīto. Labs laiks, lai mainītu darbības virzienu, atvērtu savu privātbiznesu un veidotu karjeru. Līdz ar Žurkas gadu iestājas arī jauns 12 gadu cikls, kas nozīmē, ka šogad paveiktais vai tieši pretēji nepaveiktais ietekmēs mūs turpmākos 11 gadus. Skaidrs ir viens – jānosprauž prioritātes, jābūt aktīviem, daudz jāmācās, bet slinkums un pārmērīgas emocijas jāmet pie malas!

Ko 2020. gads sola katrai zodiaka zīmei pēc Rietumu kalendāra?

Auns 

Vērsis 

Dvīņi 

Vēzis 

Lauva 

Jaunava 

Svari 

Skorpions 

Strēlnieks 

Mežāzis 

Ūdensvīrs 

Zivis 

Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu